Despre noi

Andreea Giurgilă

Life Coach NLP (SNLP), (ICF), (ANC) și (ICI), master practician NLP

Radu Alexandru Prună

Life Coach NLP (SNLP), (ANC) și (ICI), master practician NLP.

Cine suntem

Suntem o echipă de coachi profesioniști și pasionați, ce punem preț pe oameni, pe dezvoltarea lor personală și profesională. Suntem dornici să oferim sprijin și încredere în tot ceea ce ei vor să obțină, să facă sau să fie.

Care este rolul nostru ca și coachi?

Vrei să faci o schimbare și ești într-un moment de criză sau vrei doar să îți clarifici anumite aspecte din viața ta?

Noi îți putem oferi un cadru creativ, securizant, în care transformăm împreună criză într-o imensă oportunitate prin care îți structurezi un nou drum spre succes. Concret, îți reinventezi modul în care îți iei deciziile, prin noile strategii învățate și modul în care le pui în aplicare.

Rolul nostru este de a te ajuta să îți găsești răspunsul propriu în acest moment de criză, să conștientizezi ceea ce este important cu adevărat pentru tine, să descoperi care sunt valorile tale fundamentale, și ce te motivează cu adevărat pentru a trece la acțiune.

Descoperindu-te mai bine, având încredere în propriul tău potențial, poți face față mai usor dificultăților ce apar.

APEL DE CONSULTANȚĂ GRATUIT?

Cu toții ne-am aflat la un moment de cotitură în viața noastră în care nu am știut pe ce drum să o luăm. În aceste momente ne-am simțit confuzi, dezorientați și știm că ceva este în neregulă, mai ales că societatea ne oferă un model cu care interiorul nostru nu rezonează. Se poate chiar să fim încojurați de oameni care nu ne inspiră să ne autodepășim, să fim o versiune îmbunătățită.

De aceea vrem să îți aducem un gram de valoare în viața ta prin a-ți oferi o clarificare și identificare precisă a valorilor, dorințelor și aspirațiilor tale într-un apel de 20 minute.

Povești de succes

Rezervă-ți apelul GRATUIT de consultanță

Hai să ne cunoaștem