Buna, sunt Andreea

Din adolescenta am fost foarte interesata sa ma cunosc cat mai bine si sa-mi dezvolt increderea in mine. Dupa ce am citit fiecare carte de dezvoltare personala care mi-a trecut prin mana si dupa diverse cursuri si workshopuri de dezvoltare personala, din ultimii 10 ani de zile, am descoperit in cele din urma puterea NLP-ului (Programarea Neuro-Lingvistica), care a creat, in timp, schimbari puternice in interiorul meu, la nivel de valori, convingeri si chiar identitate.

De-a lungul timpului, am trecut, prin probleme de neincredere in propria persoana, am avut relatii interpersonale la care a fost nevoie sa lucrez, am trait momente de dezorientare profesionala, insa, am reusit sa trec cu succes peste aceste obstacole si am ajuns sa iubesc sa fiu printre oameni si sa ii ajut sa fie cu adevarat ceea ce isi doresc.

Andreea Giurgila

Sunt Life Coach profesionist, acreditat NLP (SNLP) si (ICI), master in NLP, in urma unei căi de formare cu Daniel Bichis, si scopul meu este de a inspira si de a ajuta oamenii sa obtina cele mai bune rezultate in viata lor. De asemenea, sunt membra ICF-International Coaching Federation, si in procesul de acreditare ACC (Associate Certified Coach).

Pasiunea si curiozitatile mele despre oameni, despre starea lor de excelenta mai exact, mi-a permis sa imi dezvolt abilitati si competente care sa aduca un impact real si masurabil in cadrul sesiunilor de coaching.

In prezent lucrez cu oameni care doresc sa isi identifice obstacolele, sa isi depaseasca provocarile, cu oameni care doresc sa se dezvolte si sa isi traiasca viata din plin. Imbratisez coachingul cu adevarata sursa de energie, de incredere si intimitate pentru a da sansa noilor descoperi si nevoi sa iasa la suprafata.
Pe langa acestea, sunt cu adevarat constienta de importanta autenticitatii in toate interactiunile umane si pe langa rolul de „Coach”, sunt un om de incredrere si plin de caldura.

Iti este neclara situatia actuala si vrei sa descoperi care este calea pe care trebuie sa o urmezi?
Esti bolocat si vrei sa afli ce anume iti intrerupe evolutia?
Stii ce ai de facut insa nu reusesti sa faci?
Relatiile cu cei din jur nu iti aduc liniste si fericire?

Pentru a discuta mai pe larg despre obiectivele tale, te invit sa ne cunoastem.

Buna, sunt Radu

Cand eram adolescent din cand in cand aveam un sentiment de neputinta si parca lucrurile se repetau la nesfarsit fara sa pot sa am un control, cel putin asupra propriei persoane. Eram totdeauna sub influenta familiei, profesorilor, prietenilor si faceam tot timpul ce credeau ei ca e bine insa sentimentul de nefericire era acolo in mine si parca nimeni nu-mi dadea raspunsurile de care aveam nevoie pentru a imi urma drumul meu in viata.

Primele mele pasiuni au fost: canotajul, jocurile pe calculator si lucrurile science fiction ca Star Trek sau Starcraft loc unde dadeam frau liber imaginatiei si exploram lucruri necunoscute si parca rupte din o alta realitate.

Mai tarziu pe la 19 ani am descoperit legendele fitnessului pe Arnold, Frank Zane care m-au inspirat sa ma duc la sala. Vazand cum corpul meu se modifica si capata noi forme am ramas fidel fitnessului dezvoltandu-mi disciplina, perseverenta si conectarea la corp. De asemenea sala si mai tarziu pickup-ul au reprezentat un cadru de socializare care mi-a dezvoltat inteligenta sociala si emotionala, reusite care m-au facut sa decopar multe din legile nescrise ale Universului si adancurile psihicului uman.

Radu Alexandru Pruna

Dupa ani de suisuri coborasuri, fericire si dezamagire, am descoperit, cu entuziasm spun, coachingul prin NLP, fiind sub indrumarea lui Daniel Bichis, un adevarat exemplu in viata. Aici am descoperit multe raspunsuri la intrebari la care nici nu ma gandisem pana atunci. Mi-am perfectionat calitatea comunicarii si am invatat tehnici cu care sa pot explora lucruri care sau intamplat sau se vor intampla. Dar cel mai important lucru pe care l-am descoperit a fost ca fiecare om are realitatea lui si deci e unic si find unic nu i se potrivesc solutiile altora sau drumul pe care il urmeaza altii in viata, si asa problema mea din adolescenta s-a rezolvat si acum am mandria si onoarea sa ii insotesc pe cei care vor sa descopere raspunsurile la intrebarile lor, solutiile si drumul lor in viata depasind conditionarea sociala si paradigma fizica cu care suntem invatati inca din copilarie.

Te invit sa iti depasesti limitele si sa iti implinesti potentialul ajungand o versiunea mai buna a ta.

Rezultate

Persoanele care au apelat la sesiunile noastre de coaching si-au imbunatatit calitatea vietii inca din primele sesiuni.

 

 

  • Empatizam
  • Ascultam activ
  • Oferim intimitate si incredere
  • Iti acordam suportul de care ai nevoie

Optimizarea relatiilor

82%

Dezvoltarea potentialului

90%

Reorientare profesionala

70%

Armonie interioara

85%

Certificari

Andreea Giurgila si Radu Alexandru Pruna