Buna, sunt Andreea

Din adolescenta am fost foarte interesata sa ma cunosc cat mai bine si sa-mi dezvolt increderea in mine. Dupa ce am citit fiecare carte de dezvoltare personala care mi-a trecut prin mana si dupa diverse cursuri si workshopuri de dezvoltare personala, din ultimii 10 ani de zile, am descoperit in cele din urma puterea NLP-ului (Programarea Neuro-Lingvistica), care a creat, in timp, schimbari puternice in interiorul meu, la nivel de valori, convingeri si chiar identitate.

De-a lungul timpului, am trecut, prin probleme de neincredere in propria persoana, am avut relatii interpersonale la care a fost nevoie sa lucrez, am trait momente de dezorientare profesionala, insa, am reusit sa trec cu succes peste aceste obstacole si am ajuns sa iubesc sa fiu printre oameni si sa ii ajut sa fie cu adevarat ceea ce isi doresc.

Andreea Prună

Sunt Life Coach profesionist, acreditat NLP (SNLP), (ICI), ACC- ICF (Associate Certified Coach) și master in NLP în urma unei căi de formare cu Daniel Bichiș, și scopul meu este de a inspira și de a ajuta oamenii să obțină cele mai bune rezultate în viața lor.

Pasiunea și curiozitățile mele despre oameni, despre starea lor de excelență mai exact, mi-a permis să îmi dezvolt abilități și competențe care să aducă un impact real și măsurabil în cadrul sesiunilor de coaching.

În prezent lucrez cu oameni care doresc să își identifice obstacolele, să își depășească provocările, cu oameni care doresc să se dezvolte și să își trăiască viață din plin. Îmbrățișez coachingul cu adevărată sursă de energie, de încredere și intimitate pentru a da șansă noilor descoperi și nevoi să iasă la suprafață.
Pe lângă acestea, sunt cu adevărat conștientă de importantă autenticității în toate interacțiunile umane și pe lângă rolul de „Coach”, sunt un om de încredrere și plin de căldură.

Îți este neclară situația actuală și vrei să descoperi care este calea pe care trebuie să o urmezi?
Ești bolocat și vrei să afli ce anume îți întrerupe evoluția?
Știi ce ai de făcut însă nu reușești să faci?
Relațiile cu cei din jur nu îți aduc liniște și fericire?

Pentru a discuta mai pe larg despre obiectivele tale, te invit să ne cunoaștem.

Buna, sunt Radu

Când eram adolescent din când în când aveam un sentiment de neputință și parcă lucrurile se repetau la nesfârșit fără să pot să am un control, cel puțin asupra propriei persoane. Eram totdeauna sub influență familiei, profesorilor, prietenilor și făceam tot timpul ce credeau ei că e bine însă sentimentul de nefericire era acolo în mine și parcă nimeni nu-mi dădea răspunsurile de care aveam nevoie pentru a-mi urmă drumul meu in viață.

Primele mele pasiuni au fost: canotajul, jocurile pe calculator și lucrurile science fiction că Star Trek sau Starcraft loc unde dădeam frâu liber imaginației și explorăm lucruri necunoscute și parcă rupte din o altă realitate.

Mai târziu pe la 19 ani am descoperit legendele fitnessului pe Arnold, Frank Zane care m-au inspirat să mă duc la sala. Văzând cum corpul meu se modifică și capătă noi forme am rămas fidel fitnessului dezvoltându-mi disciplină, perseverență și conectarea la corp. De asemenea sala și mai târziu pickup-ul au reprezentat un cadru de socializare care mi-a dezvoltat inteligență socială și emoțională, reușite care m-au făcut să decopăr multe din legile nescrise ale Universului și adâncurile psihicului uman.

Radu Pruna

După ani de suișuri coborâșuri, fericire și dezamăgire, am descoperit, cu entuziasm spun, coachingul prin NLP, fiind sub îndrumarea lui Daniel Bichiș, un adevărat exemplu în viață. Aici am descoperit multe răspunsuri la întrebări la care nici nu mă gândisem până atunci. Mi-am perfecționat calitatea comunicării și am învățat tehnici cu care să pot explora lucruri care sau întâmplat sau se vor întâmplă. Dar cel mai important lucru pe care l-am descoperit a fost că fiecare om are realitatea lui și deci e unic și find unic nu i se potrivesc soluțiile altora sau drumul pe care îl urmează alțîi în viață, și așa problema mea din adolescență s-a rezolvat și acum am mândria și onoarea să ii însoțesc pe cei care vor să descopere răspunsurile la întrebările lor, soluțiile și drumul lor în viață depășind condiționarea socială și paradigmă fizică cu care suntem învățați încă din copilărie.

Te invit să îți depășești limitele și să îți împlinești potențialul ajungând o versiunea mai bună a ta.

Am nevoie de un Coach NLP pentru a-ți transforma viața?

Persoanele care au apelat la sesiunile noastre de NLP și-au îmbunătățit calitatea vieții încă din primele sesiuni.

image-0

Rezultate

Persoanele care au apelat la sesiunile noastre de coaching și-au îmbunătățit calitatea vieții încă din primele sesiuni.

 

 

  • Susținem
  • Ascultăm activ
  • Oferim intimitate și încredere
  • Îți acordăm suportul de care ai nevoie

Optimizarea relațiilor

82%

Dezvoltarea potențialului

90%

Reorientare profesională

70%

Transformare și schimbare

90%

Armonie interioară

85%

Certificări

Andreea Prună și Radu Alexandru Prună

Aboneaza-te la Newsletter