Coach NLP - antrenorul de care ai nevoie pentru a avea succes în viaţă

Cei mai mulţi dintre noi am trecut prin mulţi ani de şcoală fără a învăţa, însă, cum putem avea succes în viaţă. Astfel, la un moment dat, când lucrurile par să nu meargă aşa cum ne-am dori, ne întrebăm firesc dacă ne poate ajuta cineva.

Răspunsul este da! Cu ajutorul unui coach NLP, după numai câteva şedinţe poţi simţi că lucrurile sunt mai clare şi că te îndrepţi spre succes.

Apelând la şedinţe de coach bazate pe tehnica NLP vei înţelege mai uşor situaţiile prin care treci, transformând învăţarea teoretică în rezultate şi îmbunătăţindu-ţi continuu performanţele.

Dacă ai nevoie de un antrenor pentru succesul în viaţă, suntem aici să te ajutăm!

NLP Coach- Andreea Pruna

De ce să apelezi la serviciile oferite de noi în domeniul de coaching şi NLP

 • Avem experienţă mai multor ani în acest domeniu şi, de-a lungul timpului împreună cu clienţii nostri, am dezvoltat modele şi strategii utile pentru toate problemele cu care te confrunţi.
 • Mărturiile şi poveştile de succes ale celor care ne-au ales de coach NLP, contrasemnează profesionalismul şi eficienţa cu care abordăm toate situaţiile cu care ne întâlnim.
 • Suntem certificaţi şi avem la activ mai multe calificări în domeniu, ceea ce ne recomandă ca antrenori de încredere pentru găsirea drumului către succes.
 • Folosim un stil de coaching NLP care te va încuraja să gândeşti şi să găseşti propriile răspunsuri. Această tehnică te ajută să descoperi singuri punctele pe care anterior nu le puteai vedea şi, totodată, să iei măsurile de care este nevoie.
 • Te putem ajuta să ajungi la un rezultat mai bun şi să dobândeşti abilităţi de planificare şi acţionare în toate situaţiile viitoare când vei fi pe cont propriu.
 • Cu ajutorul nostru poţi transforma cunoştinţele şi învăţarea în rezultate de succes.
 • Te vom ajuta să rămâi responsabil şi să te concentrezi mai uşor pe priorităţi şi acţiuni.
 • În timpul şedinţelor de coaching NLP, alături de noi, vei avea acces la o serie de atitudini, procese şi tehnici testate care te vor ajuta să obţii ceea ce îţi doreşti.
 • Sunt tehnici NLP ca linia timpului sau copilarie fericită, pe care le utilizăm şi au rol terapeutic, vindecând traume din trecut care îţi afectează viaţa în prezent. Această vindecare are menirea de a te ajuta să te conectezi cu propriile interese, să le materializezi şi să se te bucuri de beneficiile lor.
 • Te putem ajuta să repeţi scheme comportamentale pentru a te pregăti în vederea întâlnirilor importante care îţi creează trac.
 • Cu un coach NLP vei putea lua cele mai bune decizii, menţinându-te  motivat şi într-o stare generală pozitivă.
 • Suntem aici pentru a te ajuta să vezi viaţa într-o formă relaxată şi distractivă şi să faci cu încredere paşii de care este nevoie pe drumul tău către succes – profesional, în relaţii, personal, etc.

Abonează-te la Newsletter

Avantajele şi rolul serviciilor oferite de un coach NLP

Ce oferă un coach NLP – pachete şi metode de lucru

Dacă vei alege să ne contactezi şi să lucrezi cu noi, este util să procesul de coaching NLP şi etapele lui. Astfel, în timpul şedinţelor NLP te ajutăm în prima fază să cercetezi şi să descoperi rădăcina de unde porneşte situaţia cu care te confrunţi.

În a 2-a fază îţi oferim un set de tehnici/instrumente care poate rezolva ceea ce am descoperit anterior, iar tu alegi o tehnică/instrument pe care sa o realizam impreuna. În a 3-a fază creăm un plan de acţiune menit să pună în aplicare soluţiile găsite cu ajutorul tehnicii NLP.

În timpul unei şedinţe de coaching NLP te vom ajuta să găseşti propriul răspuns de care eşti total responsabil şi, totodată, suntem lângă tine în timpul punerii acestuia în aplicare.

Cu toate că în teorie lucrurile sunt întotdeauna simple, ştim că fiecare şedinţă de coaching NLP este unică, fiind o provocare. Acest lucru este explicat de faptul că fiecare client este unic şi cei mai mulţi nu ştiu ce îşi doresc – fie nu ştiu, pur şi simplu, fie nu pot fi realişti cu privire la situaţia lor actuală.

Noi, în calitate de coach NLP, cu tehnici bine puse la punct, testate şi elaborate de-a lungul mai multor ani, te vom ajuta să afli exact ce îţi doreşti, să vezi cu obiectivitate situaţia în care te afli şi să acţionezi corespunzător pentru a avea succes.

Iată câteva modele de şedinţe:

Coaching standard ICF

Dacă nu eşti sigur de eficienta şedinţelor cu un coach, poţi începe cu coachingul standard care durează 60 de minute. În cadrul acestei sesiuni vei beneficia de o intâlnire de explorare și dezvoltare a oportunităților tale şi vom realiza împreună un plan de acţiune.

Coaching NLP

Optând pentru acest pachet beneficiezi o întâlnire de cunoaștere, sesiuni de exploatare, sesiuni de dezvoltarea şi, desigur, tehnici NLP care te vor ajuta să faci transformări profunde în viața ta. Te vom ajuta să afli unde ești acum vom stabili împreună unde vrei să ajungi și ce vei face pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti.

Contactează-ne acum pentru mai multe detalii

Dacă ia decis că ai nevoie de un coach NLP lângă tine, nu ezită să ne suni sau să ne scrii – îţi vom oferi toate detaliile de care ai nevoie. Ne poţi suna la oricare din numerele de telefon 0720 191 164 sau 0751 184 654. De asemenea, ne poţi scrie la email contact@go2coaching.ro . Îţi vom răspunde cu profesionalism în cel mai scurt timp!

Contactează-ne daca ai nevoie de ajutorul nostru! Îţi putem oferi şedinţe de coaching şi NLP potrivite pentru tine!

Ai nevoie de şedinte de coaching NLP? Vezi cum te putem ajuta un Coach NLP!

Life Coach & NLP Coach

Un coach NLP se bazează pe instrumente care te vor ajuta să îţi răspunzi la întrebări. Fiecare dintre aceste elemente practice îţi vor îmbunătăţi şansele de a avea succes, oferind un sistem puternic de descoperire, planificare şi acţionare. În acest mod poţi beneficia de un sistem de succes puternic pe care te poţi baza atât în planul dezvoltării personale, cât şi în cel relaţional sau profesional.

Te sunăm noi!

Comunică-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în scurt timp