Master NLP - coach-ul care te poate ajuta să îţi schimbi viaţa în numai câteva minute

De-a lungul anilor, NLP-ul a devenit foarte popular. Acest lucru este explicat de faptul că masterii NLP pot folosi tehnica în foarte multe domenii şi contexte variate, oferind oportunitatea de a crea schimbări de durată care să aducă împlinirea şi armonia în viaţa oamenilor.

Sesiunile cu un master NLP pe care le oferim îţi garantează înţelegerea şi aprofundarea experienţelor trăite pentru a excela în obţinerea rezultatelor şi realizărilor în viitor.

Cu tehnici special elaborate, te putem ajuta să îţi schimbi cea mai mare frică sau blocaj în numai câteva minute şi să ajungi la cea mai bună versiune a ta.

De ce să apelezi la noi pentru sesiuni de lucru cu un master NLP

 • Suntem abilităţi şi acreditaţi pentru a oferi sesiuni de lucru cu un master NLP. Acestea sunt potrivite pentru toate vârstele, începând cu copiii care au început să comunice verbal şi să dezvolte un grad de conştientizare de sine, până la pensionarii care doresc să obţină mai mult de la viaţă.
 • Putem ajuta atât persoanele private, cât şi corporaţiile sau companiile să progreseze şi să folosească la maxim potenţialul creator şi abilităţile.
 • Te putem ajuta să parcurgi paşi importanţi în dezvoltarea personală, eliberându-te de anxietate şi fobii.
 • În cadrul sesiunilor cu un master NLP vom identifica tiparele mentale şi comportamentale ale oamenilor de succes pentru a le folosi şi tu.
 • Tehnicile utilizate şi experienţa ne vor ajuta să abordăm un număr mare din problemele cu care te confrunţi, să te ajutăm să le înţelegi şi să rescrii tiparele mentale sau comportamentale pentru a le depăşi.
 • Ştim că oamenii operează în baza unor hărţi interne ale lumii în care trăiesc şi că realizează această hartă în baza experienţelor senzoriale pe care le au. Împreună vom detecta și modifica prejudecăţile inconştiente sau limitării hărții lumii pe care o ai în minte.
 • Tehnicile folosite în cadrul sesiunilor cu un master NLP funcţionează numai prin utilizarea conştientă a limbajului pentru a produce schimbări în tiparele mentale şi comportamentale ale persoanei cu care lucrăm şi suntem abilităţi în utilizarea acestor tehnici.
 • Împreună vom înlătura gândurile şi sentimentele negative legate de un eveniment din trecut, ajutându-te să te ancorezi, adică să transformi experiențele senzoriale în declanşatori pentru anumite stări emoţionale benefice.
 • În timpul sesiunilor de lucru, un master NLP te va direcţiona să raportezi comportamentul fizic pentru a îmbunătăţi comunicare şi a răspunde empatic.
 • Te putem ajuta să modifici tiparele mentale sau comportamentale pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti şi a evita rezultatele neplăcute.
 • Împreună vom găsi calea pentru a înlătura gândurile şi sentimentele negative asociate cu un eveniment din trecutul tău.

Abonează-te la Newsletter

Master NLP coach - cum te poate ajuta?

NLP master life coach

Sesiunile cu un NLP master life coach sunt sesiuni de dezvoltare personală care te pot ajuta să evidenţiezi o serie de probleme şi îngrijorări care te ţin blocat în tipare nefavorabile. De aceea, încrederea şi modul în care te raportezi la un NLP master life coach sunt esenţiale pentru că şedinţele să aibă efectul dorit.

Noi îţi asigurăm un cadru adecvat pentru a te simţi în siguranţă şi a putea lucra cu maximă sinceritate şi obiectivitate. Pe lângă rezolvarea fobiilor şi a anxietăţii, sesiunile cu un NLP master life coach te pot ajuta în gestionarea finanţelor, creşterea încrederii în tine însuţi, dezvoltarea abilităţilor oratorice în public sau a oricăror altor abilităţi necesare pentru evoluţia ta personală sau profesională.

Master mind NLP

În cadrul sesiunilor de master mind NLP fii pregătit să descoperim acele tipare mentale care te blochează şi, totodată, să le depășești alături de noi. Numai aşa vei putea dobândi tehnici de comunicare mai bune, vei putea deveni mai încrezător, te vei simţi mai motivat, îţi vei descoperi abilităţile specifice pentru a merge mai departe în viaţă şi vei fii mai fericit.

Pentru şedinţe de master mind NLP care să te ajute, fii pregătit să începi să faci schimbări permanente şi să te dedici realizării obiectivelor propuse.

Dezvoltarea personală prin master mind NLP este asemănătoare cu descoperirea unui izvor curat de energie, implicând evaluarea sinelui şi punerea în ordine a dorințelor şi necesităților tale. Astfel, un master mind poate fi extrem de valoros pentru a te ajuta să îţi reorganizezi gândurile, dorinţele şi aspiraţiile, şi, totodată, să le dai valoare dintr-un punct de vedere obiectiv.

NLP Master Coach – omul care te poate ajuta să îţi rescrii viaţa

NLP-ul este utilizat ca metodă de dezvoltare personală prin promovarea unor deprinderi care te vor ajuta în viitor. Astfel, cu un NLP master coach poţi învăţa autoreflectia, îţi poţi exersa încrederea în tine însuţi şi poţi dobândi abilităţi de comunicare.

Un NLP master coach va fi lângă tine pentru că tu să îţi atingi obiectivele orientate spre cariera, cum ar fi creşterea productivităţii sau promovarea la locul de muncă. Totodată, te va direcţiona în aplicarea unor terapii pentru fobii, depresie, anxietate şi chiar tulburare de stres post-traumatica.

Ai nevoie de şedinte de coach NLP? Vezi cum te putem ajuta!

Profită de oportunitatea vieţii tale şi contactează-ne pentru un apel gratuit de clarificare a obiectivelor şi necesităților!

Dacă ai decis să ne cunoaştem, ne poţi suna la oricare din numerele de telefon 0720 191 164 sau 0751 184 654. În cazul în care preferi să ne scrii, trimite-ne un email la adresa contact@go2coaching.ro – îţi vom răspunde în cel mai scurt timp.

Alege să faci acum primul pas către o viaţă de succes şi contactează-ne pentru a beneficia de o primă întâlnire cu un master NLP coach! Te putem ajuta!

Te sunăm noi!

Comunică-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în scurt timp