Politica de confidențialitate
5 (100%) 1 vote

Politica de Confidențialitate a

Datelor cu Caracter Personal (GDPR)

 

Bună ziua și bine v-am găsit pe pagina noastră cu informații privind prelucrarea datelor personale. Acest document explică modalitățile în care GO2COACHING S.R.L., colectează, prelucrează și stochează datele personale ale utilizatorilor site-ului www.go2coaching.ro.

Protecția datelor cu caracter personal este foarte importantă pentru noi și ne dorim ca dumneavoastră să fiţi informat corespunzător cu privire la modul şi scopurile în care Go2Coaching prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal.

În cazul în care constataţi orice erori intervenite în furnizarea datelor cu caracter personal care vă privesc, vă rugăm să ne informaţi în cel mai scurt timp posibil, folosind oricare dintre mijloacele indicate în prezentul document.

Pentru a rezuma, aici veți găsi informații despre:

  1. Cine suntem.
  2. Cum ne puteți contacta.
  3. Ce sunt datele personale.
  4. Ce fel de informații colectăm de la dvs.
  5. De ce colectăm aceste informații.
  6. Opțiuni de marketing referitoare la datele personale.
  7. Care sunt motivele legale pentru procesarea datelor dvs.
  8. Cum asigurăm securitatea datelor dvs.
  9. Pentru cât timp păstrăm datele dvs.
  10. Cui dezvăluim datele dvs. și de ce.
  11. Care sunt drepturile tale.
  12. Cum îți poți exercita drepturile.
  13. Modificări ale politicii de confidențialitate.

 1. Cine suntem:

1.1.   Site-ul go2coaching.ro este destinat persoanelor ce doresc să-și îmbunătățească viața personală prin sesiuni de coaching, explorarea articolelor, și prin testele de autocunoaștere.

1.2.   Aceasta declarație de confidențialitate se aplică entități principale a companiei: GO2Coaching SRL, cu sediul în Bucureşti Sectorul 6, Str. Zboina Neagră Nr. 3, Camera Nr 1, Bloc 102, Scara A, Etaj 7, Apartament 41, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/4830 din 2018, CUI. 40003855, tel: 0720.191.164, sau 0751.184.650, e-mail: contact@go2coaching.ro.

1.3.   Deoarece, prin intermediul site-ului go2coaching.ro, oferim servicii persoanelor din toate țările lumii, inclusiv persoanelor din Uniunea Europeană și colectăm datele personale ale persoanelor din UE, suntem controlori de date cu caracter personal, în conformitate cu cerințele Regulamentul (UE) nr.2016/679, aplicabilă în UE începând cu 25 mai 2018.

1.4.   Astfel, go2coaching.ro are obligația de a gestiona în siguranță și numai în scopurile indicate datele dvs. personale și ne angajăm să respectăm aceste cerințe. 

1.5.   Practicile noastre privind protecția datelor sunt conforme cu legislația aplicabilă privind protecția datelor, dar daca, din orice motiv, termenii stabiliți în cadrul acestei politici privind protecția datelor nu sunt acceptabili pentru dumneavoastră, aveți posibilitatea sa ne comunicați obiecția dvs. la adresa contact@go2coaching.ro, urmând să vă răspundem punctual.

2. Cum ne puteți contacta:

2.1.   Pentru orice întrebări sau îndoieli cu privire la modul în care procesam datele dvs. personale sau pentru a ne exersa drepturile privind datele dvs., ne puteți găsi pe adresa de e-mail: contact@go2coaching.ro.

3. Care sunt datele personale:

3.1.   Datele personale reprezinta orice informatie care poate fi legata de o persoana (subiect) identificata sau identificabila. Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (adica folosite in legatura cu alte date) legate de subiect.

3.2.   Câteva exemple de date cu caracter personal:

  • date de identificare și caracteristici personale (nume, prenume, număr telefon, email);
  • în cazul utilizatorilor ce desfășoară teste în cadrul go2coaching.ro, se prelucrează date precum: adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa, datele referitoare la educație, formare profesională, trăsături de personalitate, calificarile personale și profesionale și alte date personale pe care le-ați putea oferi direct.
  • în cazul evenimentelor desfășurate prin intermediul mediilor sociale (Facebook, etc.) se vor înregistra și datele de identificare din respectivele aplicații; se pot prelucra și informații preluate din aplicații de comunicare de tip Whatsapp.

4. Ce fel de informații colectăm de la dvs.:

Site-ul go2coaching.ro colectează datele dvs. personale, prin doua metode:

4.1.   Direct și voluntar: când completați formularele site-urilor atunci când sunați sau ne trimiteți prin e-mail, când participați la evenimente sau concursuri sau când vizitați site-ul nostru web.

În cadrul testelor de autocunoaștere oferim un formular de înscriere prin care primiți informații prin e-mail cu comunicări de marketing despre serviciile și activitățile noastre.  Go2coaching.ro oferă formulare prin care vă puteți înscrie la evenimentele noastre, prin care puteți să ne contactați sau să vă abonați la newsletter-ul nostru, pentru a primi informații și articole despre activitățile noastre.

Completând aceste formulare, ne furnizati datele dvs. personale, cum ar fi: numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa, numele companiei, scopul contractului, orașul, țara.

De asemenea, atunci când ne contactați direct, vom avea acces la adresa dvs. de e-mail sau la numărul dvs. de telefon și orice alte informații pe care le furnizati prin e-mail sau telefon.

Atunci când organizam evenimente, este posibil să solicităm date suplimentare de facturare, dacă evenimentele noastre sunt plătite.

4.2.   Indirect si automat: când navigați pe site și stocăm informații despre IP, cookie-uri, locația de unde accesați site-ul nostru web și sistemul de operare pe care îl utilizați pentru a ne accesa, istoricul paginilor pe care le căutați.

De asemenea, folosim cookie-uri. Cititi in Politica noastra de cookie-uri ce cookie-uri sunt, cum le folosim si de ce și cum puteți împiedica utilizarea cookie-urilor, aici.

5.   De ce colectăm aceste informații:

5.1.   Dacă v-ați abonat la newsletter-ul Go2coaching:

Când v-ați abonat voluntar la newsletter-ul Go2coaching, vă vom folosi datele de contact pentru a vă trimite în format electronic materiale informative cu privire la viitoarele evenimente Go2coaching care ar putea să vă intereseze. Este important să stiți că puteți renunța în orice moment și nu veți mai primi note informative făcând clic pe link-ul “Dezabonare” atunci cand primiți e-mailul sau ne scrieți un e-mail la adresa de contact@go2coaching.ro.

Categoriile de date prelucrate în acest context sunt, în general, numele și prenumele dvs., adresa de e-mail pe care ați utilizat-o pentru a ne comunica direct, de exemplu, atunci când completați secțiunea de abonare disponibilă pe pagina web.

5.2.   Dacă sunteți participant la evenimentele organizate de Go2coaching

    • Noi folosim datele dumneavoastra personale în scopul pregătirii și participării la evenimentele Go2coaching. De asemenea, folosim datele dvs. personale relevante pentru a organiza evenimente referitoare la domeniile care vă interesează.
    • Folosim datele dvs. de contact pentru a comunica cu dvs. cu privire la orice aspecte relevante legate de evenimentul în cauză.
    • Categoriile de date prelucrate în acest context sunt, în general, numele și prenumele, adresa de e-mail, numărul de telefon și orice alte date personale pe care ne-ati putea comunica direct.

 

  • Facturare- folosim datele personale pentru a elabora și a trimite factura în cazul evenimentelor supuse plății.

 

5.3.   Dacă efectuați testele de autocunoaștere în cadrul Go2coaching- folosim datele personale din testele de autocunoaștere pe care le efectuați, în scopul evaluării personale.

Categoriile de date prelucrate în acest scop se referă la numele, adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa, datele referitoare la educație, formare profesională, personalitate, calificările personale și profesionale și alte date personale pe care le-ați putea oferi direct.

5.4.   Dacă vă contactați sau vizitati Go2coaching

Atunci când ne contactați direct cu diverse întrebări sau solicitări, înainte de a vă înregistra pe site sau de a achizitiona un serviciu, vă procesăm datele pentru a vă răspunde la întrebări și solicitări și pentru a îndeplini formalitățile necesare pentru încheierea unui contract.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate în acest context se referă la numele și alte date personale pe care le-ați putea furniza direct.

5.5.   Dacă sunteți partener contractual al Go2coaching

  • Noi folosim datele dvs. personale în scopul menținerii unei relații contractuale cu dumneavoastră.
  • Folosim datele dvs. de contact pentru a comunica cu dvs. cu privire la orice aspecte relevante (de exemplu, organizarea unui eveniment).
  • Categoriile de date prelucrate în contextul relației noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, numărul de telefon, adresa și alte date personale furnizate direct de dvs.
  • Facturare- folosim datele personale pentru a elabora și a trimite factura atunci când este necesar în cadrul relației noastre contractuale.

5.6.   Dacă sunteți un reprezentant, o persoana de contact, un angajat sau un alt colaborator al unui partener contractual al Go2coaching –  folosim datele dvs. personale relevante pentru a ne menține relația contractuală cu partenerul nostru contractual.

5.7.   Când navigați pe site

Cand colectăm automat informații în timpul navigării pe site, facem acest lucru pentru a analiza ce informații vă interesează cel mai mult, cât de ușor este să navigați pe site-ul nostru și despre problemele pe care le avem în utilizarea site-ului.

De asemenea, informațiile pe care le colectăm în mod automat au scopul de a ne apăra împotriva atacurilor cibernetice.

Principalele date cu caracter personal pe care le colectăm sunt informațiile referitoare la adresa IP, codul cookie, locația de unde accesați site-ul nostru web și sistemul de operare pe care îl utilizati pentru a ne accesa, istoricul paginilor pe care le căutați.

6. Opțiuni de marketing referitoare la datele personale

6.1.   În cazul în care avem consimțământul tău (de exemplu, dacă te-ai abonat la o listă de e-mail sau ai indicat interesul pentru primirea de oferte sau informații de la noi), îți vom trimite prin e-mail comunicări de marketing despre training sau servicii care noi credem că te interesează. Poți renunța la astfel de comunicări, dacă preferi să nu le primești în viitor, utilizând funcția de dezabonare furnizată în comunicarea însăși.

6.2.   De asemenea, ai opțiuni privind cookie-urile, așa cum este descris mai departe. Prin modificarea preferințelor browserului tău., ai opțiunea de a accepta toate cookie-urile, de a fi notificat atunci când este setat un cookie sau de a respinge toate cookie-urile. Dacă alegi să respingi modulele cookie, anumite părți ale site-ului nostru ar putea să nu funcționeze corect.

7. Care sunt motivele legale pentru prelucrarea datelor dvs.:

  1. 7.1.   Dacă v-ați abonat la newsletter-ul Go2coachingCand v-ați abonat voluntar la newsletter-ul Go2coaching, temeiurile legale pentru procesare sunt consimțământul dumneavoastră. Aceste motive de prelucrare sunt furnizate de articolul “6”, paragraful “1”, litera “a” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.Este important să știți că puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, făcând clic pe linkul “Dezabonare” care apare în mesajele de e-mail pe care vi le trimiteți sau trimitandu-ne un mesaj la contact@go2coaching.ro. După ce v-ați opus, datele dvs. personale nu vor mai fi procesate pentru marketingul direct.7.2.   Daca sunteti participant la evenimentele organizate de Go2coachingÎn acest caz, motivele legale pentru prelucrare sunt încheierea unui acord și executarea unui acord în care sunteți parte sau care îndeplinesc formalitățile necesare, la cererea dumneavoastră, înainte de încheierea unui acord. Aceste motive de prelucrare sunt furnizate de articolul “6”, paragraful “1”, litera “b” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.Pentru ca avem nevoie de datele dvs. pentru îndeplinirea contractului sau pentru a îndeplini formalitățile necesare pentru încheierea unui acord, legea afirma că nu este necesar să solicitați consimțământul dumneavoastră expres pentru prelucrarea acestor date.Refuzul dvs. de a furniza informațiile necesare pentru furnizarea serviciilor noastre poate determina, după caz, suspendarea serviciilor noastre, din cauza imposibilității de a furniza serviciile care necesită obligatoriu prelucrarea datelor (de exemplu: identificatori cum ar fi numele, prenumele, adresa de e-mail unde vă putem contacta, detalii privind facturarea).

    Când solicităm informații suplimentare pentru plata serviciilor noastre, cum ar fi informațiile fiscale, baza legală a prelucrării este obligația noastră de a respecta cerințele legale. Aceste motive sunt furnizate de articolul “6”, paragraful “1”, litera “c” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

    De asemenea, atunci când o altă persoană vă oferă participarea la evenimentele noastre (de exemplu: angajatorul dvs.), motivele procesării sunt reprezentate de obligația noastră de a efectua acordul pe care l-am încheiat cu persoana care vă oferă participarea.

    7.3.   Dacă vă contactați sau vizitati Go2coaching

    Cand ne contactați direct, cu diverse întrebări sau solicitări, înainte de înregistrarea dvs. pe site sau de achiziționarea unui serviciu, cum ar fi asigurarea participării la un eveniment, motivele legale pentru procesare sunt formalitățile necesare, la cererea dumneavoastra, înainte de încheierea unui acord. Aceste motive de prelucrare sunt furnizate de articolul “6”, paragraful “1”, litera “b” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

    Când vizitați biroul nostru și solicităm datele dvs. personale, temeiurile legale pentru prelucrare constau în interesul legitim al Go2coaching de a proteja biroul, activele și personalul companiei. Aceste motive de prelucrare sunt furnizate de articolul “6”, paragraful “1”, litera “f” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

    Refuzul dvs. de a furniza informațiile necesare pentru ca noi sa comunicăm răspunsurile la întrebările dvs. (de exemplu: adresa de e-mail unde va putem contacta) poate determina, după caz, absența unui răspuns de la noi.

    De exemplu, dacă vizitati biroul nostru, refuzul dvs. de a furniza date personale (de exemplu: numele, prenumele, scopul vizitei dvs.) poate determina restricționarea accesului dvs. la birou.

    7.4.   Dacă sunteți partener contractual al Go2coaching

    În acest caz, motivele legale pentru prelucrarea datelor cu caracter personal sunt reprezentate de îndeplinirea acordului nostru. Aceste motive de prelucrare sunt furnizate de articolul “6”, paragraful “1”, litera “b” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

    Când solicităm informații suplimentare pentru plata serviciilor noastre, cum ar fi informațiile fiscale, baza legală a prelucrării este obligația noastră de a respecta cerințele legale. Aceste motive sunt furnizate de articolul “6”, paragraful “1”, litera “c” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

    Refuzul dvs. de a furniza informațiile necesare pentru furnizarea serviciilor noastre poate determina, după caz, suspendarea serviciilor noastre, din cauza imposibilității de a furniza serviciile care necesită obligatoriu prelucrarea datelor (de exemplu: identificatori cum ar fi numele, prenumele, adresa de e-mail unde vă putem contacta, detalii privind facturarea).

    7.5.   Dacă sunteți un reprezentant, o persoana de contact, un angajat sau un alt colaborator al unui partener contractual al Go2coaching.

    În acest caz, motivele legale pentru prelucrarea datelor cu caracter personal sunt reprezentate de îndeplinirea acordului nostru. Aceste motive de prelucrare sunt furnizate de articolul “6”, paragraful “1”, litera “b” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

    Refuzul dvs. de a furniza informațiile necesare pentru furnizarea serviciilor noastre poate determina, după caz, suspendarea serviciilor noastre, din cauza imposibilității de a continua furnizarea serviciilor care necesită obligatoriu prelucrarea datelor (de exemplu: identificatori cum ar fi numele, prenumele , adresa de e-mail unde vă putem contacta, detalii privind facturarea).

    7.6.   Când navigați pe site

    Atunci când colectăm în mod automat informații în timpul navigării pe site și colectăm date pentru a afla care sunt domeniile care vă interesează și pentru a ne proteja împotriva atacurilor cibernetice, temeiurile legale pentru prelucrarea datelor cu caracter personal sunt în interes legitim, prevăzut la articolul “6”, paragraful “1”, litera “f” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

    7.7.   Dacă ați completat testele existente pe site-ul Go2coaching

    Când ați completat testele existente pe site-ul Go2coaching, temeiurile legale pentru procesare sunt consimțământul dumneavoastră. Aceste motive de prelucrare sunt furnizate de articolul “6”, paragraful “1”, litera “a” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

    Este important să știți că puteți să vă retrageți consimțământul în orice moment, făcând clic pe linkul “Am citit și sunt de acord cu termenii şi condițiile generale” care apare sub chenarele nume și prenume și adresa de e-mail pe care le completati în vederea obținerii rezultatelor testului ales. După ce v-ați opus, datele dvs. personale nu vor mai fi procesate pentru marketingul direct.

8. Cum asiguram securitatea datelor:

8.1.   Pentru a preveni accesul neautorizat, pentru a menține acuratețea datelor și a asigura utilizarea corectă a datelor, implementăm măsuri de securitate fizică, IT și organizaționale rezonabile și adecvate  pentru a proteja eficient toate datele cu caracter personal pe care le prelucrăm.

8.2.   Luăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a vă proteja datele de accesul nedorit într-un mod cât mai amplu posibil. În afara de securizarea mediului de operare, de exemplu, în anumite zone (cont de client, formular de contact pentru site) folosim procedeul de criptare. Informațiile pe care le furnizați vor fi transmise ulterior, în formă criptată, folosind protocolul SSL (Secure Socket Layer) pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a datelor de către terți.  Puteți identifica acest aspect prin faptul că în bara de stare a browser ului dvs. apare simbolul unui lacăt închis, iar bara de adresa începe cu „https“.

Securitatea datelor va fi ajustată în funcție de stadiul actual al tehnicii.

9. Pentru cât timp păstrăm datele:

9.1.   În cazul datelor furnizate de către dumneavoastră în mod voluntar și în mod direct, când ne contactați direct, furnizăm servicii pentru dvs. sau pentru participarea la concursuri și tombole, sau teste, vom stoca datele pentru o perioada de 5 ani, după ultima interacțiune (ultima trimis email-ul, ultimul apel telefonic, ultima participare la o clasă, ultimul test, ultima plată efectuată etc.).

9.2.   Când deschideți un cont pe site, păstrăm datele dvs. timp de 5 ani de la ultima conectare la cont.

9.3.   Când vă înregistrați pentru a primi informații de marketing prin e-mail sau prin SMS, păstrăm datele dvs. timp de 2 ani de la ultimul e-mail pe care l-ați deschis sau, în cazul marketingului prin SMS, de la ultima achiziție a unui serviciu sau a interacțiunii cu noi prin e-mail sau telefon.

În cazul datelor colectate în mod automat, le păstrăm timp de 5 ani de la ultima vizită pe site-ul nostru.

10. Cui dezvăluim datele dvs. și de ce:

10.1.   Go2coaching.ro poate furniza datele personale ale persoanelor înregistrate în baza de date către alte companii cu care are relații de colaborare, parteneri de afaceri care operează în numele nostru, cum ar fi organizațiile cu care colaborăm pentru organizarea evenimentelor noastre, pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea acestui site și serviciile oferite prin acesta sau pentru campanii de marketing, dar numai pe baza angajamentului de confidențialitate al acestora și numai în scopurile indicate în aceasta politică de confidentialitate.

10.2.   Ne-am selectat partenerii de afaceri asigurându-ne că vor păstra datele în siguranță și că vor furniza date personale conform legislației în vigoare, după cum urmează:

  1. furnizorilor de servicii de marketing;
  2. furnizorilor de servicii de plata / bancar;
  3. furnizorilor de servicii de marketing;
  4. furnizorilor de servicii de planificare a evenimentelor;
  5. furnizorilor de servicii IT;
  6. furnizorilor de servicii juridice;
  7. la asiguratori;
  8. la alți parteneri contractuali, pentru îndeplinirea scopurilor go2coaching.ro.

10.3.  Societatea noastră poate utiliza servicii tehnologice ce pot ajuta procesul organizațional intern:

  • sisteme de posta electronica – email, ie. Microsoft 365 (Outlook) (detalii aici);
  • platforma de Mailchimp (detalii aici);
  • prin intermediul platformei Web Press a site-ului go2coaching.ro, găzduit la furnizorul Hostvision (detalii aici);
  • prin intermediul platformei Facebook ( https://www.facebook.com/go2coaching/), (informații suplimentare aici);
  • prin intermediul canalului de YouTube (link canal) (detalii nota de informare Google: aici);
  • prin intermediul platformei Linkedin, link, (detalii nota de informare aici);
  • platforma de comunicare Zoom (se înregistrează doar adresa de email pentru transmiterea invitației, acestea fiind eliminate imediat după eveniment);
  • platforma de comunicare SMS oferită de Vodafone Romania Bizpack (se înregistrează doar numărul de telefon pentru transmiterea informației necesare/invitației, după care datele sunt șterse);

10.4.   Toate aplicațiile asigurând ca rezidă în interiorul Spațiului European la furnizorii agreați cu care Societatea are contracte valide ce asigura la rândul lor conformarea și protecția datelor cu caracter personal conform GDPR.

10.5.   De asemenea, numai cu acordul dvs. expres și prealabil cu privire la un astfel de transfer, vă trimitem informațiile companiilor cu care putem dezvolta programe comune pentru comercializarea bunurilor și serviciilor noastre.

10.6.   Putem transfera datele autorităților și instituțiilor publice dacă activitatea lor presupune cunoașterea unor astfel de date și când un astfel de transfer este necesar pentru a răspunde la o plângere, pentru a exercita un interes legitim sau pentru a se conforma unei proceduri legale obligatorii.

10.7.   Astfel că, informațiile colectate despre dumneavoastră nu sunt transferate către parteneri sau împuterniciții noștri decât în scopul efectuării serviciilor agreate anticipat cu dumneavoastră, acolo unde este posibil solicitările făcute de dumneavoastră fiind transmise fără a fi însoțite de date cu caracter personal. Excepția o reprezintă cazurile instituțiilor din componenta Guvernului României, autorităților de reglementare menționate, autorităților publice centrale sau locale sau instituțiile judecătorești ce sunt implicate în procesul de restituire/retrocedare și care au obligativitatea verificării întregului proces conform instrucțiunilor legale existente, orice corespondență fiind trasabil identificată în sistemele noastre interne.

10.8.   Informații privind transferul de date în afara Uniunii Europene:

Datele vor fi transferate și prelucrate pe teritoriul următoarelor state în afara Uniunii Europene și a Spațiului Economic European:

  • Statele Unite ale Americii – pentru care exista o decizie a Uniunii Europene privind existenta unui nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal: Decizia de punere în aplicare (UE) 2016/1250 a Comisiei din 12 iulie 2016 în temeiul Directivei 95/46 / CE a Consiliului Parlamentul European și al Consiliului privind caracterul adecvat al protectiei oferite de scutul de confidențialitate UE-SUA.
  • Conform acestei decizii, Statele Unite garantează un nivel adecvat de protecție a datelor personale transferate de la Uniunea Europeană către organizații din Statele Unite pe baza protecției de confidențialitate UE-SUA, sub rezerva acelor entități care prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu un puternic set de principii și garanții pentru protecția vieții private și a datelor cu caracter personal, echivalente cu cele din Uniunea Europeană.
  • Atunci când transferăm date cu caracter personal din Uniunea Europeană către organizații care nu sunt înregistrate în cadrul sistemului de protecție a vieții private UE-SUA, vom face acest lucru numai pentru motivele prevăzute la articolul “49”, paragraful “1” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679. Unul dintre motivele principale pentru acest transfer este: dacă acest transfer este necesar pentru încheierea unui acord și pentru executarea unui acord în care sunteți parte sau pentru îndeplinirea formalităților necesare, la cererea dumneavoastră, înainte de încheierea unui acord. De exemplu, vom transfera datele personale atunci când un astfel de transfer este necesar pentru organizarea evenimentului la care v-ați înscris.
  • Alte țări – putem transfera datele dvs. personale în afara UE și SUA Vom examina întotdeauna dacă există o decizie a Uniunii Europene cu privire la existența unui nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal și, daca nu, vom transfera datele numai pentru motive prevăzută la articolul “49”, paragraful “1” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679. Unul dintre motivele principale pentru acest transfer este: dacă acest transfer este necesar pentru încheierea unui acord și pentru executarea unui acord în care sunteți parte sau pentru îndeplinirea formalitatilor necesare, la cererea dumneavoastra, înainte de încheierea unui acord . De exemplu, vom transfera datele personale atunci cand un astfel de transfer este necesar pentru organizarea evenimentului la care v-ați înregistrat acum.

11. Care sunt drepturile tale:

11.1.   Dreptul de a fi informat (prevăzut de art.13 și art.15 din Regulamentul (UE) nr.2016 / 679) – înseamnă că aveți dreptul să știi cine, cum și în ce mod procesează datele dvs. personale.

11.2.   Dreptul de acces la date (prevăzut la articolul 15 din Regulamentul (UE) nr.2016 / 679) înseamnă că aveți dreptul să obțineți o confirmare din partea noastră cu privire la prelucrarea sau nu a datelor cu caracter personal referitoare la dvs. In acest caz, aveți acces la astfel de date și la informațiile privind modul în care procesam datele dvs.

11.3.   Dreptul la rectificare (prevăzut la art.16 din Regulamentul (UE) nr.2016 / 679) – înseamnă ca aveți dreptul sa obtineti de la noi corectarea fără întârziere a datelor personale inexacte. Rectificarea va fi comunicată fiecărui destinatar după ce au fost transferate date, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau implica eforturi nejustificate.

11.4.   Dreptul la ștergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) (prevăzut la articolul 17 din Regulamentul (UE) nr.2016 / 679) – înseamnă că aveți dreptul să ne cereți să sterge-ti datele dvs. personale.

Aveți dreptul să obțineți de la societatea noastră ștergerea datelor dumneavoastră, ce poate fi exercitat în anumite circumstanțe prevăzute de legea aplicabilă, incluzând: situația în care Datele cu Caracter Personal nu mai sunt necesare în legătură cu scopurile prelucrării; situația în care persoana vizata se opune la prelucrare și nu există alte interese legitime care să prevaleze pentru prelucrare; situația în care Datele cu Caracter Personal au fost prelucrate ilegal.

Ștergerea datelor dvs. cu caracter personal poate fi efectuată în orice moment, prin intermediul solicitării prin metodele deja enunțate sau utilizând datele noastre de contact generale aferente fiecărui solicitare/serviciu. De regulă, datele dvs. sunt șterse imediat, dar nu mai târziu de o luna de la solicitarea acestui drept.  Daca ștergerea contravine sau menținerea datelor este necesara conform obligațiilor de păstrare a datelor stabilite prin lege, contract sau prin reglementari legislative, respectiv comerciale sau altor motive prevăzute de lege, în loc de ștergere, se poate efectua numai blocarea datelor dvs. asigurându-se astfel imposibilitatea folosirii acestora în absolut nici un alt scopi decât arhivistic sau pentru audit/verificare. Dacă acesta este cazul contului dvs. de client, veți primi o notificare de la noi în acest sens. După ștergerea datelor dvs., nu mai este posibila primirea informațiilor.

Aveți acest drept atunci când:

(a) datele dvs. nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate și prelucrate,

(b) va retrageti consimtamantul și nu exista alte motive legale pentru prelucrarea,

(c) va opuneti prelucrării și nu exista alte motive legitime care justifica continuarea prelucrării sau

(4) datele dvs. au fost procesata ilegal.

Asadar, rețineți că există excepții de la dreptul dvs. de ștergere, care se referă, de exemplu, la situațiile în care datele dvs. sunt procesate pentru respectarea unei obligații legale (de exemplu, cand suntem obligați să pastram data facturării) sau când le procesăm pentru a stabili sau a apăra un drept în instanță.

11.5.   Dreptul la restrictionarea prelucrării (prevăzut la articolul 18 din Regulamentul (UE) nr.2016 / 679) înseamnă că aveți dreptul sa obtineti de la noi restricția de procesare atunci când se aplică unul dintre următoarele cazuri:

(a) contestati acuratetea datelor, pentru o perioada care ne permite să verificăm corectitudinea datelor;

(b) prelucrarea este ilegală și vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricția;

(c) dacă nu mai avem nevoie de datele dvs. personale pentru procesare, dar le solicitați pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;

(d) dacă vă opuneți procesării pentru perioada în care se verifică dacă drepturile noastre legitime prevalează asupra drepturilor dvs. sau nu.

11.6.   Dreptul la portabilitatea datelor (prevăzut la articolul 20 din Regulamentul (UE) nr.2016 / 679) înseamnă că aveți dreptul să primiți datele personale furnizate și prelucrate de noi pe baza unui contract sau a consimțământului dvs. mijloace automate. Aveți dreptul să primiți aceste informații într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de mașină și să aveți dreptul să transmiteți aceste date altui controlor fară a va împiedica.

11.7.   Dreptul de a prezenta obiecții (prevăzut la articolul 21 din Regulamentul (UE) nr.2016 / 679) înseamnă că aveți dreptul de a opune prelucrării datelor cu caracter personal, de exemplu atunci când le folosim în scopuri de marketing direct. Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor în scopuri de marketing direct, de exemplu, il aveti direct, utilizând opțiunea de dezabonare în buletine de știri sau prin trimiterea unui e-mail la contact@go2coaching.ro.

Aveți dreptul să depuneți o plângere la o autoritatea competenta de supraveghere, cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, dacă sunteți de părere ca vi s-au încălcat drepturile privind protecția datelor.

11.8.   Dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv profilul, care produce efecte juridice cu privire la dvs. sau vă afectează în mod semnificativ.

11.9.   Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal pe teritoriul statului dvs.

11.10.   De asemenea, vă rugăm să ia în considerare următoarele:

  • Perioada de timp: Vom încerca să răspundem solicitării dvs. în termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul limita poate fi prelungit, din motive specifice legate de complexitatea cererii dumneavoastră. Când aceasta perioadă este prelungită, va vom notifica cu privire la perioada de prelungire și motivele prelungirii.
  • Restricționarea accesului: în anumite situații, este posibil să nu vă putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele dvs. personale, din cauza dispozițiilor legale. Dacă refuzăm cererea dvs. de acces, va vom anunța cu privire la motivul refuzului.
  • Imposibilitatea de a va identifica: în anumite cazuri, este posibil să nu putem căuta datele dvs. personale, datorită identificatorilor furnizați de dvs. în solicitarea dvs. Vă vom notifica cu privire la o astfel de situație și vă vom oferi opțiunea de a va furniza, dacă este necesar, informații suplimentare.

12. Cum îți poți exercita drepturile:

Pentru a putea exercita oricare dintre aceste drepturi, pentru a vizualiza sau pentru a modifica datele personale, pentru a obține informații despre perioada în care Go2coaching intenționează să vă păstreze datele dvs. personale sau pentru alte întrebări cu privire la datele dvs. personale sau dacă doriți să primiți informații despre sau la cererea unei terțe părți, am păstrat sau ați procesat datele dvs. personale, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la: contact@go2coaching.ro.

12. Modificări ale politicii de confidențialitate:

Această politică poate fi actualizată din când în cand, de exemplu, după modificarea legislației relevante, în cazul în care se fac modificări substanțiale. Persoanele care ne-au furnizat adresa de e-mail și care sunt încă înregistrate în baza noastra de date la momentul schimbării substanțiale vor primi notificări prin e-mail. Fără a fi o obligație, vă încurajăm să verificați periodic aceasta pagină, pentru a vă menține la curent cu cele mai recente știri despre practica noastra de confidențialitate pe site-ul www.go2coaching.ro.

Prin citirea acestui document, acum știți că drepturile dvs. legale sunt garantate.

Întrebările legate de toate prelucrările de date pot fi adresate oricând la:

Email: contact@go2coaching.ro  sau

Telefon: 0720.191.164 sau 0751. 184.654

Prezenta notă de informare poate fi modificată în funcție de evenimentele legislative privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora.

Actualizare realizată pe 23 iunie 2021.