Politica de confidentialitate
Rate this post

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Bine ati venit pe site-ul nostru! Mai jos veti gasi informatii importante despre datele personale pe care le colectam atunci cand vizitati site-ul nostru si folositi serviciile noastre. Aceste informatii sunt importante, cititi-le cu atentie.

Pentru a rezuma, aici veti gasi informatii despre:

  1. Ce este go2coaching.ro si care este compania care gestioneaza acest site.
  2. Cum ne puteti contacta
  3. Ce sunt datele personale
  4. Ce fel de informatii colectam de la dvs.
  5. De ce colectam aceste informatii
  6. Care sunt motivele legale pentru procesarea datelor dvs.
  7. Cum asiguram securitatea datelor dvs.
  8. Pentru cat timp pastram datele dvs.
  9. Cui dezvaluim datele dvs. si de ce
  10. Care sunt drepturile tale
  11. Cum iti poti exercita drepturile
  12. Modificari ale politicii de confidentialitate
  13. Informatii despre minori
  14. Informatii sensibile

 1. Ce este go2coaching.ro si care este compania care gestioneaza gestioneaza acest site:

Site-ul go2coaching.ro este destinat persoanelor ce doresc sa isi imbunatateasca viata personala prin sesiuni de coaching, explorarea articolelor, si prin testele de autocunoastere.

Aceasta declaratie de confidentialitate se aplica entitatii principale go2coaching.ro, companiei: GO 2 Coaching SRL, cu sediul in Bucureşti Sectorul 6, Str. Zboina Neagra Nr. 3, Camera Nr 1, Bloc 102, Scara A, Etaj 7, Apartament 41, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/4830 din 2018, CUI. 40003855.

Deoarece, prin intermediul site-ului go2coaching.ro, oferim servicii persoanelor din toate tarile lumii, inclusiv persoanelor din Uniunea Europeana si colectam datele personale ale persoanelor din UE, suntem controlori de date cu caracter personal, in conformitate cu cerintele Regulamentul (UE) nr.2016/679, aplicabila in UE incepand cu 25 mai 2018.

Astfel, go2coaching.ro are obligatia de a gestiona in siguranta si numai in scopurile indicate datele dvs. personale si ne angajam sa respectam aceste cerinte.

2. Cum ne puteti contacta:

Pentru orice intrebari sau indoieli cu privire la modul in care procesam datele dvs. personale sau pentru a ne exersa drepturile privind datele dvs., ne puteti gasi pe adresa de e-mail: contact@go2coaching.ro

3. Care sunt datele personale:

Datele personale reprezinta orice informatie care poate fi legata de o persoana (subiect) identificata sau identificabila. Datele personale includ toate tipurile de informatii directe sau indirecte (adica folosite in legatura cu alte date) legate de subiect. Cateva exemple de date cu caracter personal sunt: ​​numele, prenumele, numarul de identificare personala, data nasterii, adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon, datele bancare, numarul de fax, seria si documentul de identitate / pasaportul; IP sau un ID cookie).

4. Ce fel de informatii colectam de la dvs.:

Site-ul go2coaching.ro colecteaza datele dvs. personale, prin doua metode:

  1. Direct si voluntar: cand completati formularele site-urilor atunci cand sunati sau ne trimiteti prin e-mail, cand participati la evenimente sau concursuri sau cand vizitati site-ul nostru web.

Go2coaching.ro ofera formulare prin care va puteti inscrie la evenimentele noastre, prin care puteti sa ne contactati sau sa va abonati la newsletter-ul nostru, pentru a primi informatii si articole despre activitatile noastre.

Completand aceste formulare, ne furnizati datele dvs. personale, cum ar fi: numele dvs., adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa telegramei, adresa, numele companiei, scopul contactului, orasul, tara, codul postal, doriti sa oferiti ca sponsorizare, adresa site-ului, unde ati auzit despre noi.

De asemenea, atunci cand ne contactati direct, vom avea acces la adresa dvs. de e-mail sau la numarul dvs. de telefon si orice alte informatii pe care le furnizati prin e-mail sau telefon.

De asemenea, cand organizam evenimente, este posibil sa solicitam date suplimentare de facturare, daca evenimentele noastre sunt platite.

  1. Indirect si automat: cand navigati pe site si stocam informatii despre IP, cookie-uri, locatia de unde accesati site-ul nostru web si sistemul de operare pe care il utilizati pentru a ne accesa, istoricul paginilor pe care le cautati.

De asemenea, folosim cookie-uri. Cititi in Politica noastra de cookie-uri ce cookie-uri sunt, cum le folosim si de ce si cum puteti impiedica utilizarea cookie-urilor, aici: link catre cookie-uri

5. De ce colectam aceste informatii:

  1. Daca v-ati abonat la newsletter-ul Go2coaching

Cand v-ati abonat voluntar la newsletter-ul Go2coaching, va vom folosi datele de contact pentru a va trimite in format electronic materiale informative cu privire la viitoarele evenimente Go2coaching care ar putea sa va intereseze. Este important sa stiti ca puteti renunta in orice moment si nu veti mai primi note informative facand clic pe linkul “Dezabonati” atunci cand primiti e-mailul sau ne scrieti un e-mail la adresa de contact @ go2coaching.ro.

Categoriile de date prelucrate in acest context sunt, in general, numele si prenumele dvs., adresa de e-mail pe care ati utilizat-o pentru a ne comunica direct, de exemplu, atunci cand completati sectiunea de abonare disponibila pe pagina web.

  1. Daca sunteti participant la evenimentele organizate de Go2coaching
  • Noi folosim datele dumneavoastra personale in scopul pregatirii si permitarii participarii la evenimentele Go2coaching. De asemenea, folosim datele dvs. personale relevante pentru a organiza evenimente referitoare la domeniile care va intereseaza.
  • Daca v-ati inregistrat la evenimentele noastre, va vom folosi datele personale pentru:
  • Comunicarea cu dvs.
  • Folosim datele dvs. de contact pentru a comunica cu dvs. cu privire la orice aspecte relevante legate de evenimentul in cauza.
  • Categoriile de date prelucrate in acest context sunt, in general, numele si prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon si orice alte date personale pe care ne-ati putea comunica direct.
  • Facturare
  • Folosim datele personale pentru a elabora si a trimite factura in cazul evenimentelor supuse platii.

 

  1. Daca sunteti un candidat la o pozitie in cadrul Go2coaching

Folosim datele personale din CV-urile pe care ni le trimiteti cu intentia de a lucra in echipa noastra, in scopul evaluarii calificarilor pentru o anumita pozitie in cadrul Go2coaching.

Categoriile de date prelucrate in acest scop se refera la numele, adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa, datele referitoare la educatie si formare profesionala, calificarile profesionale si alte date personale pe care le-ati putea oferi direct.

  1. Daca va contactati sau vizitati Go2coaching

Atunci cand ne contactati direct cu diverse intrebari sau solicitari, inainte de a va inregistra pe site sau de a achizitiona un serviciu, va procesam datele pentru a va raspunde la intrebari si solicitari si pentru a indeplini formalitatile necesare pentru incheierea unui contract.

De asemenea, atunci cand vizitati site-ul nostru, folosim datele dvs. personale pentru a asigura securitatea biroului, a activelor si a personalului companiei noastre.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate in acest context se refera la numele si alte date personale pe care le-ati putea furniza direct.

  1. Daca sunteti partener contractual al Go2coaching
  • Noi folosim datele dvs. personale in scopul mentinerii unei relatii contractuale cu dumneavoastra.
  • Folosim datele personale pentru:
  • Comunicarea cu tine
  • Folosim datele dvs. de contact pentru a comunica cu dvs. cu privire la orice aspecte relevante pentru afacerea in cauza (de exemplu, organizarea unui eveniment).
  • Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dvs. sunt numele dvs., adresa de e-mail, numarul de telefon, adresa si alte date personale furnizate direct de dvs.
  • Facturare
  • Folosim datele personale pentru a elabora si a trimite factura atunci cand este necesar in cadrul relatiei noastre contractuale.

 

  1. Daca sunteti un reprezentant, o persoana de contact, un angajat sau un alt colaborator al unui partener contractual al Go2coaching.

Folosim datele dvs. personale relevante pentru a ne mentine relatia contractuala cu partenerul nostru contractual.

  1. Cand navigati pe site

Cand colectam automat informatii in timpul navigarii pe site, facem acest lucru pentru a analiza ce informatii va intereseaza cel mai mult, cat de usor este sa navigati pe site-ul nostru si despre problemele pe care le avem in utilizarea site-ului.

De asemenea, informatiile pe care le colectam in mod automat au scopul de a ne apara impotriva atacurilor cibernetice.

Principalele date cu caracter personal pe care le colectam sunt informatiile referitoare la adresa IP, codul cookie, locatia de unde accesati site-ul nostru web si sistemul de operare pe care il utilizati pentru a ne accesa, istoricul paginilor pe care le cautati.

6. Care sunt motivele legale pentru prelucrarea datelor dvs.:

  1. Daca v-ati abonat la newsletter-ul Go2coaching

Cand v-ati abonat voluntar la newsletter-ul Go2coaching, temeiurile legale pentru procesare sunt consimtamantul dumneavoastra. Aceste motive de prelucrare sunt furnizate de articolul “6”, paragraful “1”, litera “a” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

Este important sa stiti ca puteti sa va retrageti consimtamantul in orice moment, facand clic pe linkul “Dezabonati” care apare in mesajele de e-mail pe care vi le trimiteti sau trimitandu-ne un mesaj la contact@go2coaching.ro. Dupa ce v-ati opus, datele dvs. personale nu vor mai fi procesate pentru marketingul direct.

  1. Daca sunteti participant la evenimentele organizate de Go2coaching

In acest caz, motivele legale pentru prelucrare sunt incheierea unui acord si executarea unui acord in care sunteti parte sau care indeplinesc formalitatile necesare, la cererea dumneavoastra, inainte de incheierea unui acord. Aceste motive de prelucrare sunt furnizate de articolul “6”, paragraful “1”, litera “b” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

Pentru ca avem nevoie de datele dvs. pentru indeplinirea contractului sau pentru a indeplini formalitatile necesare pentru incheierea unui acord, legea afirma ca nu este necesar sa solicitati consimtamantul dumneavoastra expres pentru prelucrarea acestor date.

Refuzul dvs. de a furniza informatiile necesare pentru furnizarea serviciilor noastre poate determina, dupa caz, suspendarea serviciilor noastre, din cauza imposibilitatii de a furniza serviciile care necesita obligatoriu prelucrarea datelor (de exemplu: identificatori cum ar fi numele, prenumele, adresa de e-mail unde va putem contacta, detalii privind facturarea).

Cand solicitam informatii suplimentare pentru plata serviciilor noastre, cum ar fi informatiile fiscale, baza legala a prelucrarii este obligatia noastra de a respecta cerintele legale. Aceste motive sunt furnizate de articolul “6”, paragraful “1”, litera “c” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

De asemenea, atunci cand o alta persoana va ofera participarea la evenimentele noastre (de exemplu: angajatorul dvs.), motivele procesarii sunt reprezentate de obligatia noastra de a efectua acordul pe care l-am incheiat cu persoana care va ofera participarea.

  1. Daca sunteti un candidat la o pozitie in cadrul Go2coaching

In acest caz, motivele legale pentru prelucrare sunt indeplinirea formalitatilor necesare, la cererea dvs., inainte de incheierea unui contract de munca sau a unui acord de colaborare. Aceste motive de prelucrare sunt furnizate de articolul “6”, paragraful “1”, litera “b” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

Refuzul dvs. de a furniza informatiile necesare pentru a analiza daca indepliniti sau nu criteriile pe care le solicitam pentru ocuparea unei functii poate determina, dupa caz, excluderea dvs. din procesul de recrutare (de exemplu: identificatori cum ar fi numele, prenumele, adresa de e- adresa de mail unde va putem gasi, informatii despre experienta dvs. profesionala relevanta pentru pozitie, informatii despre studiile la care ati absolvit si relevante pentru pozitia pe care doriti sa o ocupati).

  1. Daca va contactati sau vizitati Go2coaching

Cand ne contactati direct, cu diverse intrebari sau solicitari, inainte de inregistrarea dvs. pe site sau de achizitionarea unui serviciu, cum ar fi asigurarea participarii la un eveniment, motivele legale pentru procesare sunt formalitatile necesare, la cererea dumneavoastra, inainte de incheierea unui acord. Aceste motive de prelucrare sunt furnizate de articolul “6”, paragraful “1”, litera “b” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

Cand vizitati biroul nostru si solicitam datele dvs. personale, temeiurile legale pentru prelucrare constau in interesul legitim al Go2coaching de a proteja biroul, activele si personalul companiei. Aceste motive de prelucrare sunt furnizate de articolul “6”, paragraful “1”, litera “f” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

Refuzul dvs. de a furniza informatiile necesare pentru ca noi sa comunicam raspunsurile la intrebarile dvs. (de exemplu: adresa de e-mail unde va putem contacta) poate determina, dupa caz, absenta unui raspuns de la noi.

De exemplu, daca vizitati biroul nostru, refuzul dvs. de a furniza date personale (de exemplu: numele, prenumele, scopul vizitei dvs.) poate determina restrictionarea accesului dvs. la birou.

  1. Daca sunteti partener contractual al Go2coaching

In acest caz, motivele legale pentru prelucrarea datelor cu caracter personal sunt reprezentate de indeplinirea acordului nostru. Aceste motive de prelucrare sunt furnizate de articolul “6”, paragraful “1”, litera “b” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

Cand solicitam informatii suplimentare pentru plata serviciilor noastre, cum ar fi informatiile fiscale, baza legala a prelucrarii este obligatia noastra de a respecta cerintele legale. Aceste motive sunt furnizate de articolul “6”, paragraful “1”, litera “c” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

Refuzul dvs. de a furniza informatiile necesare pentru furnizarea serviciilor noastre poate determina, dupa caz, suspendarea serviciilor noastre, din cauza imposibilitatii de a furniza serviciile care necesita obligatoriu prelucrarea datelor (de exemplu: identificatori cum ar fi numele, prenumele, adresa de e-mail unde va putem contacta, detalii privind facturarea).

  1. Daca sunteti un reprezentant, o persoana de contact, un angajat sau un alt colaborator al unui partener contractual al Go2coaching.

In acest caz, motivele legale pentru prelucrarea datelor cu caracter personal sunt reprezentate de indeplinirea acordului nostru. Aceste motive de prelucrare sunt furnizate de articolul “6”, paragraful “1”, litera “b” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

Refuzul dvs. de a furniza informatiile necesare pentru furnizarea serviciilor noastre poate determina, dupa caz, suspendarea serviciilor noastre, din cauza imposibilitatii de a continua furnizarea serviciilor care necesita obligatoriu prelucrarea datelor (de exemplu: identificatori cum ar fi numele, prenumele , adresa de e-mail unde va putem contacta, detalii privind facturarea).

  1. Cand navigati pe site

Atunci cand colectam in mod automat informatii in timpul navigarii pe site si colectam date pentru a afla care sunt domeniile care va intereseaza si pentru a ne proteja impotriva atacurilor cibernetice, temeiurile legale pentru prelucrarea datelor cu caracter personal sunt in interes legitim, prevazut la articolul “6”, paragraful “1”, litera “f” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

  1. Daca ati completat testele exitente pe site-ul Go2coaching

Cand ati completat testele exitanete pe site-ul Go2coaching, temeiurile legale pentru procesare sunt consimtamantul dumneavoastra. Aceste motive de prelucrare sunt furnizate de articolul “6”, paragraful “1”, litera “a” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679.

Este important sa stiti ca puteti sa va retrageti consimtamantul in orice moment, facand clic pe linkul “Am citit si sunt de acord cu termenii şi conditiile generale” care apare sub chenarrele nume si prenume si adresa de e-mail pe care le completati in vederea obtinerii rezultatelor testului ales. Dupa ce v-ati opus, datele dvs. personale nu vor mai fi procesate pentru marketingul direct.

7. Cum asiguram securitatea datelor:

Vom prelucra datele dvs. in siguranta, vom aplica si vom mentine masurile tehnice adecvate pentru a va proteja datele personale impotriva distrugerii sau pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat accidental sau ilegal, in special atunci cand prelucrarea implica transmiterea datelor printr-o retea si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

8. Pentru cat timp pastram datele:

In cazul datelor furnizate de catre dumneavoastra in mod voluntar si in mod direct, cand ne contactati direct, furnizam servicii pentru dvs. sau pentru participarea la concursuri si tombole, sau teste, vom stoca datele pentru o perioada de 5 ani, dupa ultima interactiune (ultima trimis e mail-ul, ultimul apel telefonic, ultima participare la o clasa, ultimul test, ultima plata efectuata etc.).

Cand deschideti un cont pe site, pastram datele dvs. timp de 5 ani de la ultima conectare la cont.

Cand va inregistrati pentru a primi informatii de marketing prin e-mail sau prin SMS, pastram datele dvs. timp de 2 ani de la ultimul e-mail pe care l-ati deschis sau, in cazul marketingului prin SMS, de la ultima achizitie a unui serviciu sau a interactiunii cu noi prin e-mail sau telefon.

Daca sunteti candidat la o pozitie in cadrul programului Go2coaching si cererea dvs. este respinsa, pastram datele dvs. timp de 6 luni de la data la care ne-ati trimis e-mailul sau am venit la interviu. Daca ati primit o pozitie in cadrul Go2coaching, datele dvs. personale vor fi supuse politicii de prelucrare a datelor personale care se aplica in relatia cu angajatii, disponibila si comunicata in momentul ofertei de angajare.

In cazul datelor colectate in mod automat, le pastram timp de 5 ani de la ultima vizita pe site-ul nostru.

9. Cui dezvaluim datele dvs. si de ce:

Go2coaching.ro poate furniza datele personale ale persoanelor inregistrate in baza de date catre alte companii cu care are relatii de colaborare, parteneri de afaceri care opereaza in numele nostru, cum ar fi organizatiile cu care colaboram pentru organizarea evenimentelor noastre, pentru mentinerea, personalizarea si imbunatatiti acest site si serviciile oferite prin acesta sau pentru campanii de marketing, dar numai pe baza angajamentului de confidentialitate al acestora si numai in scopurile indicate in aceasta politica de confidentialitate.

Ne-am selectat partenerii de afaceri asigurandu-ne ca vor pastra datele in siguranta si ca vor furniza date personale conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza:

  1. furnizorilor de servicii de marketing;
  2. furnizorilor de servicii de plata / bancar;
  3. furnizorilor de servicii de marketing;
  4. furnizorilor de servicii de planificare a evenimentelor;
  5. furnizorilor de servicii IT;
  6. furnizorilor de servicii juridice;
  7. la asiguratori;
  8. la alti parteneri contractuali, pentru indeplinirea scopurilor go2coaching.ro.

De asemenea, numai cu acordul dvs. expres si prealabil cu privire la un astfel de transfer, va trimitem informatiile companiilor cu care putem dezvolta programe comune pentru comercializarea bunurilor si serviciilor noastre.

De asemenea, putem transfera datele autoritatilor si institutiilor publice daca activitatea lor presupune cunoasterea unor astfel de date si cand un astfel de transfer este necesar pentru a raspunde la o plangere, pentru a exercita un interes legitim sau pentru a se conforma unei proceduri legale obligatorii.

Informatii privind transferul de date in afara Uniunii Europene:

Datele vor fi transferate si prelucrate pe teritoriul urmatoarelor state in afara Uniunii Europene si a Spatiului Economic European:

  • Statele Unite ale Americii – pentru care exista o decizie a Uniunii Europene privind existenta unui nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal: Decizia de punere in aplicare (UE) 2016/1250 a Comisiei din 12 iulie 2016 in temeiul Directivei 95/46 / CE a Consiliului Parlamentul European si al Consiliului privind caracterul adecvat al protectiei oferite de scutul de confidentialitate UE-SUA.
  • Conform acestei decizii, Statele Unite garanteaza un nivel adecvat de protectie a datelor personale transferate de la Uniunea Europeana catre organizatii din Statele Unite pe baza protectiei de confidentialitate UE-SUA, sub rezerva acelor entitati care prelucreaza datele cu caracter personal in conformitate cu o puternica set de principii si garantii pentru protectia vietii private si a datelor cu caracter personal, echivalente cu cele din Uniunea Europeana.
  • Atunci cand transferam date cu caracter personal din Uniunea Europeana catre organizatii care nu sunt inregistrate in cadrul sistemului de protectie a vietii private UE-SUA, vom face acest lucru numai pentru motivele prevazute la articolul “49”, paragraful “1” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679. Unul dintre motivele principale pentru acest transfer este: daca acest transfer este necesar pentru incheierea unui acord si pentru executarea unui acord in care sunteti parte sau pentru indeplinirea formalitatilor necesare, la cererea dumneavoastra, inainte de incheierea unui acord . De exemplu, vom transfera datele personale atunci cand un astfel de transfer este necesar pentru organizarea evenimentului la care v-ati inscris.
  • Alte tari – putem transfera datele dvs. personale in afara UE si SUA Vom examina intotdeauna daca exista o decizie a Uniunii Europene cu privire la existenta unui nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal si, daca nu, vom transfera datele numai pentru motive prevazuta la articolul “49”, paragraful “1” din Regulamentul (UE) nr. 2016/679. Unul dintre motivele principale pentru acest transfer este: daca acest transfer este necesar pentru incheierea unui acord si pentru executarea unui acord in care sunteti parte sau pentru indeplinirea formalitatilor necesare, la cererea dumneavoastra, inainte de incheierea unui acord . De exemplu, vom transfera datele personale atunci cand un astfel de transfer este necesar pentru organizarea evenimentului la care v-ati iregistrat acum.

10. Care sunt drepturile tale:

Dreptul de a fi informat (prevazut de art.13 si art.15 din Regulamentul (UE) nr.2016 / 679) – inseamna ca aveti dreptul sa stiti cine, cum si in ce mod proceseaza datele dvs. personale.

Dreptul de acces la date (prevazut la articolul 15 din Regulamentul (UE) nr.2016 / 679) inseamna ca aveti dreptul sa obtineti o confirmare din partea noastra cu privire la prelucrarea sau nu a datelor cu caracter personal referitoare la dvs. In acest caz, aveti acces la astfel de date si la informatiile privind modul in care procesam datele dvs.

Dreptul la rectificare (prevazut la art.16 din Regulamentul (UE) nr.2016 / 679) – inseamna ca aveti dreptul sa obtineti de la noi corectarea fara intarziere a datelor personale inexacte. Rectificarea va fi comunicata fiecarui destinatar dupa ce au fost transferate date, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau implica eforturi nejustificate.

Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) (prevazut la articolul 17 din Regulamentul (UE) nr.2016 / 679) – inseamna ca aveti dreptul sa ne cereti sa stergeti datele dvs. personale, intarziere.

Aveti acest drept atunci cand:

(a) datele dvs. nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate si prelucrate,

(b) va retrageti consimtamantul si nu exista alte motive legale pentru prelucrarea,

(c) va opuneti prelucrarii si nu exista alte motive legitime care justifica continuarea prelucrarii sau

(4) datele dvs. au fost procesate ilegal.

Asadar, retineti ca exista exceptii de la dreptul dvs. de stergere, care se refera, de exemplu, la situatiile in care datele dvs. sunt procesate pentru respectarea unei obligatii legale (de exemplu, cand suntem obligati sa pastram data facturarii) sau cand le procesam pentru a stabili sau a apara un drept in instanta.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii (prevazut la articolul 18 din Regulamentul (UE) nr.2016 / 679) inseamna ca aveti dreptul sa obtineti de la noi restrictia de procesare atunci cand se aplica unul dintre urmatoarele cazuri:

(a) contestati acuratetea datelor, pentru o perioada care ne permite sa verificam corectitudinea datelor;

(b) prelucrarea este ilegala si va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictia;

(c) daca nu mai avem nevoie de datele dvs. personale pentru procesare, dar le solicitati pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;

(d) daca va opuneti procesarii pentru perioada in care se verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor dvs. sau nu.

Dreptul la portabilitatea datelor (prevazut la articolul 20 din Regulamentul (UE) nr.2016 / 679) inseamna ca aveti dreptul sa primiti datele personale furnizate si prelucrate de noi pe baza unui contract sau a consimtamantului dvs. mijloace automate. Aveti dreptul sa primiti aceste informatii intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit si care poate fi citit de masina si sa aveti dreptul sa transmiteti aceste date altui controlor fara a va impiedica.

Dreptul de a prezenta obiectii (prevazut la articolul 21 din Regulamentul (UE) nr.2016 / 679) inseamna ca aveti dreptul de a opune prelucrarii datelor cu caracter personal, de exemplu atunci cand le folosim in scopuri de marketing direct. Dreptul de a va retrage consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scopuri de marketing direct, de exemplu, il aveti direct, utilizand optiunea de dezabonare in buletine de stiri sau prin trimiterea unui e-mail la contact@go2coaching.ro.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv profilul, care produce efecte juridice cu privire la dvs. sau va afecteaza in mod semnificativ.

Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal pe teritoriul statului dvs.

De asemenea, va rugam sa ia in considerare urmatoarele:

  • Perioada de timp: Vom incerca sa raspundem solicitarii dvs. in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul limita poate fi prelungit, din motive specifice legate de complexitatea cererii dumneavoastra. Cand aceasta perioada este prelungita, va vom notifica cu privire la perioada de prelungire si motivele prelungirii.
  • Restrictionarea accesului: in anumite situatii, este posibil sa nu va putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele dvs. personale, din cauza dispozitiilor legale.Daca refuzam cererea dvs. de acces, va vom anunta cu privire la motivul refuzului.
  • Imposibilitatea de a va identifica: in anumite cazuri, este posibil sa nu putem cauta datele dvs. personale, datorita identificatorilor furnizati de dvs. in solicitarea dvs.Va vom notifica cu privire la o astfel de situatie si va vom oferi optiunea de a va furniza, daca este necesar, informatii suplimentare.

11. Cum iti poti exercita drepturile:

Pentru a putea exercita oricare dintre aceste drepturi, pentru a vizualiza sau pentru a modifica datele personale, pentru a obtine informatii despre perioada in care Go2coaching intentioneaza sa va pastreze datele dvs. personale sau pentru alte intrebari cu privire la datele dvs. personale sau daca doriti sa primiti informatii despre sau nu, la cererea unei terte parti, am pastrat sau ati procesat datele dvs. personale, va rugam sa ne contactati prin e-mail la: contact@go2coaching.ro.

12. Modificari ale politicii de confidentialitate:

Aceasta politica poate fi actualizata din cand in cand, de exemplu, dupa modificarea legislatiei relevante, in cazul in care se fac modificari substantiale. Persoanele care ne-au furnizat adresa de e-mail si care sunt inca inregistrate in baza noastra de date la momentul schimbarii substantiale vor primi notificari prin e-mail. Fara a fi o obligatie, va incurajam sa verificati periodic aceasta pagina, pentru a va mentine la curent cu cele mai recente stiri despre practica noastra de confidentialitate pe site-ul www.go2coaching.ro.

Prin citirea acestui document, acum stiti ca drepturile dvs. legale sunt garantate.

13. Informatii despre minori:

Site-ul nu este destinat persoanelor cu varsta sub 18 ani. Nu colectam cu buna stiinta informatii personale online de la persoane din aceasta grupa de varsta. Ne rezervam dreptul de a sterge orice informatii identificate ca fiind furnizate de aceste persoane la discretia noastra.

14. Informatii sensibile:

Daca nu o cerem sau o invitam in mod special, va rugam sa nu trimiteti sau sa ne dezvaluiti in alt fel originea rasiala sau etnica, opiniile politice, religia sau alte convingeri, sanatatea, trecutul criminal sau apartenenta la un sindicat. In cazurile in care va putem solicita sau va putem invita sa furnizati informatiile de mai sus, vom face acest lucru numai cu consimtamantul dvs. expres, in conformitate cu cerintele legale privind protectia datelor. In cazul in care ne furnizati astfel de informatii, ne rezervam dreptul (dar nu avem nicio obligatie) sa stergem astfel de informatii la discretia noastra.