Terapie NLP - soluţia eficientă pentru modificarea comportamentului

Dacă eşti în căutarea unei metode de terapie care să te ajute să îţi îmbunătăţeşti conştiinţa de sine, să îţi recapeţi încrederea în propriile abilităţi de comunicare şi acţionare în plan social, terapia NLP este o soluţie. 

Bazată pe limbaj senzorial şi tehnici de modificare a comportamentului, terapia NLP poate fi extrem de eficientă. Aceasta te poate ajuta să depăşesti diverse blocaje de natură emoțională sau chiar fizică.

Te putem ajuta cu şedinţe de terapie NLP ocupațională, profesională sau relațională – nu trebuie decât să ne contactezi şi în urma solicitarii tale vom stabili împreună când va avea loc şedinta.

De ce să apelezi la noi pentru terapie NLP

  • Avem experienţă mai multor ani în domeniul terapie NLP şi am pus la punct o varietate de tehnici – cum ar fi vizualizarea sau formarea mentală a unei imagini despre ceea ce îţi doreşti care te vor ajuta să te descoperi. Totodată, folosim disocierea vizual kinestezică – un proces prin care te vom ghida în retrăirea traumei de la distanţă unei experienţe imaginare, din afara corpului.
  • În cadrul şedinţelor de terapie NLP te vom ajuta să îţi înţelegi propria minte, cum ai ajuns la un anumit tipar de gândire sau de comportament. Totodată, te vom ajuta să îţi gestionezi stările de spirit şi emoţiile şi să reprogramezi modul în care procesezi informaţiile astfel încât să ajungi la un comportament acceptabil care să îţi aducă succes.
  • Considerăm că tu ai răspunsurile la problemele tale, iar noi, în cadrul terapiei doar te vom ajuta să găseşti aceste răspunsuri şi să le elaborezi.
  • Suntem profesionişti special instruiţi şi autorizaţi în acest tip de terapie şi totodată terapeuţi cu pregătire suplimentară în diverse intervenţii şi tehnici NLP.
  • Lucrând cu noi, te vei simţi confortabil şi în siguranţă şi vei reuşi să îţi rezolvi problemele în cel mai scurt timp şi în cel mai eficient mod.
  • Ne dorim să înţelegem modelele de gândire şi comportamentul fiecăruia, starea emoţională şi aspiraţiile. Consolidăm abilităţi care servesc şi ajută cel mai bine la dezvoltarea unei noi strategii care să o înlocuiască pe cea veche, neproductivă. Acest proces din cadrul terapiei NLP te va ajuta să atingi obiectivele dorite.
  • Datorită abordării, rezultatele şedinţelor de terapie NLP pe care le oferim sunt rapide şi de durată, îmbunătăţesc considerabil tiparele cognitive şi comportamentale.
  • În cadrul şedinţelor de NLP încercăm să construim o comunicare eficientă între procesele mentale conştiente şi cele inconştiente, pentru a te putea ajuta să îţi dezvolţi creativitatea şi abilităţile de rezolvare a problemelor.

Abonează-te la Newsletter

Terapie NLP – avantaje şi beneficii

Cum funcţionează terapia NLP

Terapia NLP sau programarea neurolingvistică este o abordare care implică analiza strategiilor utilizate de indivizii de succes şi aplicarea acestora pentru a atinge scopurile personale. Acestea ajută la crearea unei relaţii între modul în care gândeşti, limbaj şi modelele comportamentale care generează experienţe specifice.

Modelarea, acţiunea şi comunicarea eficienta sunt elementele cheie ale terapie NLP. Totul porneşte de la ideea că dacă un individ poate înţelege la un nivel profund modul în care o altă persoană îndeplinește o sarcină, procesul poate fi copiat şi aplicat, astfel încât să poată îndeplini aceeaşi sarcină.

Tehnica NLP

Cei care practică tehnica NLP se bazează pe faptul că toată lumea are o hartă personală mentală a realităţii, şi, dacă îşi analizează propriile perspective, dar şi pe ale celorlalţi, pot obtine o ideea de ansamblu sistematică a unei situaţii. Simţurile sunt vitale pentru procesarea informațiilor disponibile, iar corpul şi mintea se influenţează reciproc. Pe de altă parte, programarea neurolingvistica din cadrul terapiei NLP este o abordare bazată pe experienţă. Prin urmare, dacă o persoană doreşte să înţeleagă o acţiune, trebuie să o efectueze pentru a căpăta experienţă.

Conform teoriei terapiei NLP, după efectuarea unei schimbări la nivel superior, se va ajunge la modificări ale nivelurilor inferioare şi invers – schimbările la nivel inferior pot modifica nivelurile superioare.

Ai nevoie de o terapie NLP? Vezi cum te putem ajuta!

Terapia NLP – o terapie eficienta în cazul copiilor cu probleme de învăţare

Studiile ştiinţifice au dovedit eficacitatea utilizării terapiei NLP că metodă de tratament în ameliorarea unor simptome şi afecţiuni, printre care şi fobii, anxietatea, depresia, stările de panică, problemele de comunicare, stresul, hiperactivitatea cu deficit de atenţie. 

De asemenea, cercetătorii au ajuns la concluzia că limbajul şi tehnicile de vizualizare utilizate în cadrul terapiei NLP pot fi de ajutor în cazul copiilor cu necesități speciale de educaţie pentru a face faţă condiţiilor de studiu dintr-o clasă.

Astfel, prin terapie NLP, copiii au reuşit să ajungă la o stare de spirit pozitivă, favorabilă învăţării.

Terapie NLP locală

Un concept de bază al terapiei NLP este faptul că evidențiind diferenţele dintre credinţe şi realitate se va scoate în evidenţă faptul că fiecare persoană acţionează din propria perspectivă şi nu într-un mod obiectiv. Practicând terapia NLP intensivă, vei descoperi că percepţia ta asupra lumii este distorsionala, limitată şi unică. Prin urmare, înţelegând modul în care tu percepi realitatea, în cadrul unei şedinţe de terapie locală, te putem ajuta să îţi modifici gândurile şi comportamentul.

Contactează-ne acum pentru mai multe detalii

Suntem aici să te ajutăm cu discreţie şi profesionalism. Ne poţi contacta telefonic la numerele 0720 191 164 sau 0751 184 654, sau ne poţi scrie la email contact@go2coaching.ro . Îţi vom da toate detaliile de care ai nevoie în cel mai scurt timp.

Te asteptăm să ne contactezi pentru mai multe detalii referitoare la terapia NLP sau dacă vrei să îţi faci o programare!

Te sunăm noi!

Comunică-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în scurt timp