Life coach - antrenorul pentru succes şi maximizarea performanţelor

Dacă simţi că ceva lipseşte din viaţa ta, că nu eşti pe deplin mulţumit, că timpul trece fără ca tu să îţi explorezi adevăratul potenţial, să ştii că există o persoană care te poate ajuta. Este vorba despre un life coach, sau, dacă vrei, un antrenor pentru o viaţă împlinită şi de succes.

Alături de acesta vei învăţa tehnici pe care le poţi aplica în viaţă, în cariera şi în relaţii pentru a prospera şi a trăi viaţa pe care o doreşti.

Un life coach poate fi piesă din puzzle care îţi lipseşte pentru a crea o imagine impecabilă a unei vieţi împlinite şi a trăi totul în deplină armonie şi congruenţă cu propriile valori, iar noi te putem ajuta prin intermediul şedinţelor profesionale de life coaching. Trebuie doar să ne contactezi.

Împreună vom parcurge etapele necesare pentru ca tu să înveţi cum să îţi schimbi viaţa, depăşind convingerile limitative şi tiparele mentale care te blochează.

Ce înseamnă life coach şi cum te poate ajuta acesta

Dacă te întrebi ce este un life coach, răspunsul este simplu – este un antrenor pentru viaţă. Un life coach este o persoană acreditată şi special instruită pentru a te putea ajuta în momentele dificile ale vieţii.

Iată câteva dintre avantajele ședințelor cu un life coach:

 • Te va ajuta să identifici care sunt obiectivele tale şi, totodată, să dezvolţi un plan de acţiune care să te conducă către atingerea lor.
 • Un life coach te antrenează pentru viaţă, exact ca un antrenor de fitness. Te va ajuta să rămâi entuziast, motivat şi determinat pe drumul către realizarea a ceea ce îţi dorești – dobândirea condiţiei fizice, reuşite profesionale, remedierea problemelor din relaţiile personale, maximizarea potenţialului creativ, etc.
 • Un life coach te ajută să păstrezi o perspectivă obiectivă asupra realităţii şi să nu te îndepărtezi de la scopurile propuse.
 • Te va ajuta să identifici convingerile limitative în care ai rămas blocat şi, totodată, să treci dincolo de ele pentru a trăi viaţa cu plenitudine.
 • Un life coach te încurajează şi te susţine în orice solutie adoptata în legătură cu probleme profesionale şi personale.
 • Poţi angaja un life coach pentru a te ajuta cu proiecte profesionale specifice, atingerea unor obiective personale sau adaptarea în perioade dificile de tranziţie.
 • Acesta te va ajuta analizând situaţia actuală, identificându-ţi convingerile limitative şi obstacolele cu care te confrunţi. Totodată, te va ajuta în elaborarea unui plan de acţiune personalizat, special conceput pentru a obţine rezultate specifice în viaţa ta.
 • Un life coach te poate ajuta să clarifici şi să creezi o viziune pentru ceea ce îţi doreşti şi te poate direcţiona în mod profesional pentru a modifica obiectivele în funcţie de necesităţi.
 • Alături de un life coach te vei simţi încurajat să te autodescoperi şi să creşti, înţelegând experienţele trăite şi modul în care reacţionezi în anumite împrejurări.
 • Un life coach te poate ajuta să dezvolţi strategii şi un plan de acţiune bazat pe ceea ce se potriveşte cel mai bine cu obiectivele, personalitatea şi viziunea pe care le ai.
 • Apelând la sesiuni de life coaching vei beneficia în scurt timp de maximizarea potenţialului tău şi de obţinerea celei mai bune versiuni ale tale – acest lucru fiind esenţial pentru a avea o viaţă plină de satisfacţii şi împliniri.

Abonează-te la Newsletter

De ce să apelezi la noi pentru sesiuni de life coaching

Life coaching online – soluţia rapidă pentru a depăşi impasul în care te afli

Pentru a depăşi impasul în care te afli, este esenţial să îţi clarifici obiectivele şi scopurile şi să înveţi să rămâi concentrat pe atingerea acestora. Astfel, dacă impasul este de natură profesională, sesiunile de life coaching online te pot ajuta să îţi descoperi aptitudinile, să le explorezi şi să le foloseşti în atingerea obiectivelor.

Pe de altă parte, dacă este vorba despre un blocaj legat de relaţiile personale, prin life coaching online poţi ajunge să înţelegi care este cauza problemelor şi, totodată, ce soluţii există pentru rezolvarea lor.

De ce ai nevoie de life coaching

Life coaching-ul te va ajuta să ajungi la cea mai bună stare mentală posibilă pentru a-ţi atinge obiectivele. Un life coach ştie că mintea este cheia succesului şi, folosind strategii bine structurate, te va ajuta să dobândeşti mentalitatea potrivită pentru succes.

Un life coach te poate ajuta să defineşti şi să descoperi succesul personal prin identificarea gândurilor şi a schemelor comportamentale nepotrivite şi modificarea acestora. Acesta este primul pas pentru ca tu să poţi ajunge la rezultatele dorite şi să îţi transformi viaţa.

Îndepărtând convingerile şi tiparele mentale care îţi sabotează relaţia şi te îndepărtează de partener, descoperi cheia împlinirii şi poţi reaprinde pasiunea în viaţa ta personală.

Ai nevoie de şedinte de coaching? Vezi cum te putem ajuta!

Sesiuni de life coaching profesionale

Sesiunile de life coaching profesional sunt din ce în ce mai căutate pentru că te pot ajuta să devi un lider mai eficient şi să te pregăteşti pentru schimbare în domeniul profesional. Descoperind limitările şi blocajele şi dezvoltând abilităţi de a convinge, inspiră şi conectare cu cei cu care lucrezi, faci primii paşi către o viaţă profesională de succes.

Dobândind curajul, forţa, pasiunea şi încrederea pentru a depăşi provocările sau schimbările neaşteptate din viaţa profesională, vei putea să te adaptezi mai uşor şi să găseşti cele mai bune soluţii.

Totodată, prin şedinţe de life coaching îţi poţi crește afacerea, depăşind perioadele de incertitudine şi ieşind din zona de confort pentru a găsi cele mai bune soluţii de creștere a vânzărilor şi a profiturilor.

Alege să îţi schimbi viaţa şi să devii acum cea mai bună versiune a ta! Sună-ne!

Dacă ai decis să faci schimbările necesare pentru a-ţi direcţiona viaţa către un nou făgaş, acela al succesului şi împlinirii personale şi profesionale, nu ezita să ne suni la oricare din numerele 0720 191 164 sau 0751 184 654. Iar dacă preferi comunicarea în scris, ne poţi trimite un email la adresa contact@go2coaching.ro – în cel mai scurt timp îți vom răspunde sau te vom contacta pentru a ne cunoaşte.

Împreună putem aduce plenitudinea şi împlinirea în viaţa ta, aşa că treci la acţiune, contactează-ne acum! Suntem aici să te ajutăm cu profesionalism şi maximă discreţie!

Te sunăm noi!

Comunică-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în scurt timp.