Dating coaching - program de coaching pentru relații

Simți că lucrurile încep să nu mai meargă atât de bine în relația ta cu partenerul de viață? Sau te afli în căutarea sufletului pereche, dar nu știi ce faci greșit de nu ai reușit să ai pe cineva lângă tine până acum? Ședințele de dating coaching reprezintă o soluție care te poate ajuta să îți răspunzi la întrebările pe care ți le-ai pus până acum referitoare la viața de cuplu.

Un coach pentru relații parcurge împreună cu tine toate etapele necesare pentru ca tu să înveți cum să schimbi viziunea referitoare la acest aspect al vieții și să depășești tiparele mentale care te blochează în a avea o relație de dragoste reușită.

De ce să ne alegi pentru coaching în Bucureşti – ce oferim?

Dating coaching este o modalitate prin care majoritatea oamenilor care nu se mai simt împliniți în cuplu pot ajunge să găsească metode potrivite pentru a rezolva situațiile dificile și să se bucure din nou de armonie în relația lor. Persoana specializată care îi poate ajuta in acest sens – coach de relații – ajută un partener sau pe ambii să își îmbunătățească comunicarea în cuplu, să-și gestioneze mai bine timpul petrecut împreuna, îi învață cum să se asculte unul pe celălalt și să își înțeleagă nevoile.

Important: Coaching-ul pentru relații nu presupune găsirea de metode prin care să schimbi convingerile și gândirea partenerului de viață, ci o modalitate prin care să descoperi sursa problemelor și modul cum se pot rezolva acceptându-vă unul pe celălalt.

Abonează-te la Newsletter

Motivele pentru care să apelezi la noi pentru sesiuni de dating coaching – coaching pentru relații

Ce vei putea învăța de pe urma acestui program de coaching de relații

Pentru că este deosebit de important să știi care sunt beneficiile pe care le ai dacă participi la acest program de coaching de relații, te vom putea ajuta să îți îmbunătățești mai multe abilități necesare pentru ca o relație să funcționeze. De pe urma acestui dating coaching vei beneficia de:

 • Înveți să comunici cu persoanele pe care le întâlnești și te atrag și vei ști pe ce să te axezi atunci când ieși la o întâlnire
 • Poți să eviți o ceartă atunci când aceasta începe să ia amploare în relația de cuplu
 • Identifici convingerile limitate pe care le-ai avut până în momentul de față și care nu te-au ajutat la păstrarea armoniei în relații
 • Vei putea să vizualizezi totul dintr-o perspectivă diferită, cu ajutorul acestui dating coaching vezi situația și din punctul de vedere al partenerului
 • Un coach pentru relații este un antrenor care te ajuta să rămâi motivat și entuziasmat în a îndrepta lucruri în viața de cuplu
 • Vei ști când să îl asculți pe celălalt și când să îți spui punctul de vedere
 • Înveți cum să analizezi corect situațiile și cum să fii obiectiv pentru a putea preveni certurile și situațiile în contradictoriu
 • Poți dezvolta abilitatea de a găsi strategii pe care să le aplici atunci cînd relația ta nu mai funcționează bine și dorești să o salvezi

Uneori este necesar să ne dăm seama dacă merită să mai rămânem într-o relație, dacă persoana de lângă noi este potrivită pentru a o avea drept partener de viață. Prin intermediul acestui program de coaching de relații vei putea înțelege dacă ceea ce ți se întâmplă este sănătos și cum să faci ca relația să fie salvată, dacă-ți dorești asta.

Pe scurt, un dating coaching te ajută să îți folosești la maximum potențialul tău de înțelegere și de judecată în situații limită ca să poți duce o viața de cuplu împlinită și așa cum îți dorești.

Important: Un dating coach te va ajuta să-ți dai seama cum ar putea ca relația ta să funcționeze mai bine, la aceste ședințe participând atât femei, cât și bărbați care doresc să învețe tehnici de la un antrenor ce poate ajuta la schimbarea anumitor tipare ce nu mai fac ca relația să meargă.

Dating coach pentru crearea unei relații de lungă durată

Relațiile sunt foarte importante în viața noastră, mai ales atunci când vorbim despre petrecerea timpului lângă un partener. Pe lângă faptul că ne simțim confortabil că avem pe cineva lângă noi pe care ne putem baza, o relație de dragoste reușita aduce fericire și împlinire sufletească. 

Nu de multe ori reușim să simțim o legătură specială cu o persoană nou întâlnită, însă și atunci când se întâmplă este posibil să avem nevoie de ajutor pentru a nu da greș în comunicarea cu aceasta. Un dating coach poate să fie persoana potrivită atunci când simți că ai nevoie de îndrumare atunci când vrei să știi dacă ai găsit persoana potrivită și cum să acționezi pentru a putea să comunici eficient cu aceasta.

Coach relație – antrenorul care te ajută să îți dai seama de importanța comunicării în doi

Cu ajutorul unui coach de relație vei putea să descoperi cât de importantă este comunicarea într-un cuplu, fără aceasta relația dintre cei doi nu poate funcția benefic. Cele mai multe probleme apar din cauza faptului că cei doi nu știu cum să comunice, problema fiind la procesul de transmitere și de recepționare a informației.

Astfel, ori nu știu cum să transmită ceea ce au de spus unul altuia sau nu înțeleg bine mesajul persoanei de lângă ei. Pentru a-ți proteja relația de acest impas în comunicarea cu cel iubit, apelează la un coach pentru relații.

Ai nevoie de şedinte de dating coaching? Vezi cum te putem ajuta!

Ce se întâmplă pe parcursul unei sesiuni de coaching de cuplu

În timpul unei sesiuni de coaching de cuplu vei învața lucruri pe care nu le știai până acum și vei putea fi capabil să îți dai seama de anumite aspecte pe care până acum nu le-ai observat. Un dating coaching te va ajuta să clarifici lucrurile la care nu reușeai să găsești un răspuns și să îți stabilești obiectivele legate de relația ta. Pe scurt, mai întâi vom face o radiografie a tot ce înseamnă relația ta și ceea ce-ți dorești tu de la viața de cuplu.

Cel mai important lucru pe care trebuie să-l știi este faptul că doar tu dispui de resursele necesare pentru ca situația ta amoroasă să funcționeze, iar un coach pentru relații de cuplu te va ajuta să le identifici, fiind un antrenor care te ajută să devii cea mai bună versiune a ta.

După ce ai clarificat situația ta împreună cu un dating coach, nu rămâne decât să vezi cum anume poți ajunge la starea dorită. Acum este momentul să pui în practică ceea ce ai deprins, toate acțiunile pe care ți-ai dat seama că trebuie să le faci ca relația ta să meargă sau să poți găsi o persoană alături de care să îți petreci viața.

În ultima parte a ședințelor din cadrul programului de coaching de relații vom analiza împreună dacă acțiunile pe care le-ai realizat te-au ajutat să îți atingi obiectivul și relația ta cu partenerul este una mai bună și așa cum ți-ai dorit-o.

Cum știi dacă acest program de dating coaching/relationship coaching este potrivit pentru tine

Atunci când relația noastră de cuplu nu mai este în armonie sau pur și simplu nu reușim să ne găsim partenerul potrivit alături de care vrem să ne petrecem viața, cel mai probabil avem nevoie de ajutor în acest sens. Un program de date coaching sau de relationship coaching este potrivit pentru tine dacă te regăsești în următoarele situații:

 • Nu reușești să îți faci o relație de dragoste de lungă durată și vrei să știi ce poti îmbunătății la tine, dacă problema este la tine
 • Îti dorești să ieși din postura de victimă și vrei să preiei controlul gândurilor și sentimentelor tale
 • Înveți cum să scapi de anumite deprinderi dobândite din relațiile toxice avute până în acel moment, care te împiedică să duci o viață fericită alături de partenerul tău actual
 • Vrei să te dezvolți personal pe toate planurile alături de partenerul de viață și vrei să înțelegi cum puteți face asta împreună, să vă susțineți reciproc
 • Nu reușești să îți înțelegi partenerul de viață și vrei să îi poți acorda mai multă înțelegere și să empatizezi cu el
 • Vrei să știi cum să gestionezi certurile și situațiile dificile atunci când acestea apar simțind că partenerul nu te înțelege
 • Pur și simplu simți nevoia de o schimbare ce ține de mentalitatea ta în ceea ce privește relațiile și vrei să te bucuri de mai multă pasiune și iubire în relațiile tale

Relationship coaching este alegerea potrivită pentru tine dacă te regăsești în una din situațiile de mai sus, însă pot exista și altele pe care vrei să le îmbunătățești și dorești să iei parte la sesiuni de coaching pentru relații.

Ai nevoie de şedinte de dating coaching? Vezi cum te putem ajuta!

Ai nevoie de ajutorul unui relationship coach pentru a-ți îmbunătăți viața alături de partenerul tău? Contactează-ne pentru că te putem ajuta!

Dacă te-ai decis că vrei să faci schimbări importante în relația ta de cuplu, te așteptăm pentru a te ajuta să îți recapeți bucuria și optimismul necesar pentru o relație armonioasă și de lungă durată. Cu ajutorul unui relationship coach vei putea să-ți depășești temerile și vei ști cum să te raportezi la partenerul de viață în diferite situații. Suntem o echipă de life coachi specializati în relațiile de cuplu iar pentru mai multe detalii ne poți contacta telefonic la numerele 0720 191 164 / 0751 184 654. Totodată ne poți scrie un mesaj la contact@go2coaching.ro și te vom contacta noi.

Împreună vom putea să te ajutăm să îți creezi relația de dragoste pe care o dorești în viața ta. Apelează la ședințe de dating coaching oferite de antrenori cu experiență!

Te sunăm noi!

Comunică-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în scurt timp