Coaching - ce înseamnă și cum te poate ajuta în viață

Există în viața ta un aspect asupra căruia ai vrea sa te concentrezi și să faci schimbări pentru ca nu te mulțumește și nu îți aduce împlinire? Ai decis sa fii sincer cu tine însuți și te simți pregătit să beneficiezi de îndrumare specializata pentru a pune ordine în viața personală sau profesională?

Ședințele de coaching sunt ceea ce îți trebuie, iar noi te putem ajuta!

Ce este coaching-ul

Coaching-ul descrie un proces în cadrul căruia eşti susţinut profesional pentru a afla care sunt aspectele din viață care te nemulțumesc şi, totodată, cum poţi să îţi maximizezi potențialul.

Ședințele de coaching sunt un adevărat traseu de autocunoaştere şi de transformare. În cadrul acestora, un coach te va ajuta pentru a-ţi pune în valoare calităţile şi punctele forte necesare pentru reuşita în viaţă.

Pe măsură ce nivelul de conştientizare şi înţelegere vor creşte, vei fi pregătit pentru a fi mai responsabil şi pentru a pune în practică acţiunile pe care vrei să le realizezi.

Rol coach – descoperă care este rolul unui personal coach

Dacă îţ doreşti să apelezi la un coach pentru o schimbare în viaţa ta într-un moment de criză, sau, pur şi simplu simţi nevoia că trebuie să începi un nou capitol, trebuie să afli ce înseamnă coaching-ul şi ce rol are acesta.

Mai exact, un coach este un antrenor pentru viaţă, o persoană care te ghidează cum să gândeşti în anumite situaţii şi cum să iei deciziile bune pentru tine. Rolul de coach nu implică faptul că acesta va face treaba în locul tău, ci doar că te va ajuta să descoperi soluţiile. Acest tip de raportare îți va fi util pentru a ştii cum să acţionezi pe viitor.

 

Te putem ajuta să găseşti răspunsurile de care ai nevoie și pe care le cauți şi, totodata, să conştientizezi ceea ce îţi doreşti cu adevărat.

De ce este important să te descoperi pe tine însuţi? Pentru că astfel vei avea mai multă încredere în tine şi vei putea să faci faţă mult mai uşor problemelor şi dificultăţilor care apar în viaţă.

În acelaşi timp, pentru ca ședințele cu coach-ul tau sa fie eficiente si sa dea rezultatele dorite, va trebui sa fii onest şi să prezinți lucrurile exact așa cum le vezi, cu maximă sinceritate, fără ruşinea sau fără teama că vei fi judecat.

Apelează la serviciile unui coach pentru a descoperi problemele în care ai rămas blocat, tiparele mentale care te limitează și, totodată, modul în care poți schimba lucrurile pentru a avea o viață implinită și plină de satisfacții.

Vrei să faci o schimbare și ai nevoie de susținere?

Despre coaching şi cum anume îţi poate folosi

Dacă vrei mai mult de la tine şi simţi că se poate, însă nu ai suficientă energie să faci asta, soluţia potrivită poate fi o şedinţă de coaching. Aflând despre coaching şi ce înseamnă acesta, poţi descoperi o oportunitate în ceea ce priveşte dezvoltarea şi îmbunătăţirea vieţii tale.

Așadar, coaching-ul reprezintă un parteneriat între coach şi client iar relaţia lor constă într-un proces de dezvoltare continuă, personală şi profesională în funcţie de alegerea şi dorinţele clientului. Există coaching cu referire la aspectele vieţii tale personale care poartă numele de Life Coaching şi Business Coaching care te poate ajuta în afaceri şi în viaţa profesională.

Alte tipuri de coaching: leadership coaching, relationship coaching, confidence coaching, career coaching, NLP coaching, performance coaching, team coaching sau spiritual coaching.

Cum anume îţi poate folosi coaching-ul? Exista multe situaţii în care coaching-ul şi tot ce înseamnă acesta te poate ajuta.

Abonează-te la Newsletter

Cum anume îţi poate folosi coaching-ul?

Dacă răspunsul la măcar una din întrebările de mai jos este „Da” înseamnă că ai nevoie de ajutorul unui coach:

Ce NU înseamnă coaching-ul?

Înainte să porneşti pe acest drum al descoperirii de sine, trebuie să ştii şi care sunt aşteptările pe care să le ai de la un coach. Iată ce nu înseamnă coaching-ul:

Coaching-ul nu înseamnă consiliere – specialistul nu îţi va da sfaturi pentru viaţă şi ce să faci, acesta te va îndruma să găseşti tu soluţia potrivită pentru tine şi din care poţi obţine rezultate.

Coaching-ul nu înseamnă psihoterapie – dacă vrei să îţi rezolvi anumite aspecte de care nu eşti mulţumit şi nu vrei doar să vindeci traume, atunci coaching-ul este potrivit pentru tine. Aceasta nu este o modalitate de psihoterapie prin care să repari anumite aspecte din trecut, ci un mod de a transforma perspectivele în viitor.

Coachingul profesionist (ICF) descarcă aici.

Servicii coaching – de ce să alegi echipa noastră

Suntem o echipă de coachi pasionaţi şi profesionişti care oferă servicii coaching de calitate, oricărei persoane care are nevoie de încurajare pentru a-şi găsi calea cea mai potrivită în vederea exprimării potenţialului. Susţinem găsirea propriului adevăr al identităţii şi valorii clienţilor nostri, care îşi doresc să afle ce înseamnă coaching şi cum pot face o schimbare în viaţa lor.

Descarcă Codul de etică al profesiei de coach pentru a-ți clarifica care sunt granițele relației noastre.

Cu ce te mai putem ajuta? Pe lângă servicii coaching profesionist, folosim şi instrumente NLP, care te pot ajuta pentru a realiza cât mai repede şi uşor ceea ce îţi propui. Avem 4 ani de experienţă şi formare, 250 sesiuni de coaching, 55 tehnici NLP şi 3 formări în coaching.

În plus, avantajul pentru care să apelezi la echipa noastră de coaching constă în faptul că îţi oferim un cadru sigur şi creativ. Acesta este facil pentru a transforma situaţiile de criză în care te afli într-o oportunitate pentru un nou drum în viaţă sau chiar şi în carieră. Te ajutăm să îţi reinventezi ideile şi deciziile cu ajutorul unor noi strategii pe care le poţi pune oricând în aplicare.

Ai nevoie de şedinte de coaching? Vezi cum te putem ajuta!

Şedinţă consultativă gratuită

Pentru că este important să afli ce înseamnă coaching-ul şi să te decizi dacă reprezintă soluţia potrivită pentru tine, îţi oferim posibilitatea de a beneficia de o şedinţă consultativă gratuită. Programează-te pentru un apel de consultanţă gratuit de 20 de minute în care vei putea discuta cu unul dintre colegii noştri, un coach care îţi va da câteva sugestii referitoare la clarificări şi identificări ale dorinţelor şi aspiraţiilor tale.

Coaching online – află ce înseamna coaching-ul şi programează-te la o şedinţă care îţi va schimba viaţa!

Îţi apreciem curajul și dorinţa de a face schimbări în viaţa profesională sau personală. Suntem o echipă profesionistă de coachi cu experienţă în tot ce înseamnă coaching şi îți venim în ajutor, descoperind nevoile şi dorinţele tale.

Programează-te la un coaching online prin Zoom apelând la unul din numerele 0720 191 164 sau 0751 184 654, sau prin intermediul adresei de email contact@go2coaching.ro.

Te sunăm noi!

Comunică-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în scurt timp