Termeni și condiții
5 (100%) 1 vote

[vc_row][vc_column][vc_column_text css=”.vc_custom_1545067761831{padding-top: 170px !important;}”]

TERMENI SI CONDITII

Acest document stabileste termenii si conditiile intre go2coaching.ro sau Go2Coaching S.R.L si dvs. cand achizitionati o rezervare pentru sedintele de coaching sau va inregistrati pentru orice eveniment sau conferinta organizata de Go2Coaching. Prin achizitionarea unei rezervari, prin inscrierea la un eveniment, prin testele efectuate, prin conferintele organizate de Go2Coaching sau participand la sondaje de opinie, sunteti de acord sa respectati acesti termeni si conditii. Ar trebui sa cititi cu atentie acest document.

Go2Coaching isi rezerva dreptul de a modifica, completa sau actualiza acesti termeni si conditii in orice moment. Termenii si conditiile modificate vor fi afisate pe acest site web.

Informatii privind datele personale

Aceste informatii pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul procesarii rezervarilor pentru sesiuni de coaching sau la evenimentele existente. Informatiile pe care le solicitam in aceste scopuri sunt procesate pe urmatoarele motive juridice: incheierea unui acord si executarea unui acord in care sunteti parte sau care indeplinesc formalitatile necesare, la cererea dumneavoastra, inainte de incheierea unui acord.

Numai cu consimtamantul dvs., urmatoarele date personale vor fi publicate pe site-urile noastre si pe orice portal online, pe site-uri sau pe platforme relevante si vor fi difuzate prin e-mail la baza noastra de date, care include: numele, functia, email, nr de telefonn, fotografia si numele companiei.

Daca doriti sa va retrageti acordul, va rugam sa contactati: contact@go2coaching.ro.

Utilizarea datelor personale

Go2Coaching nu va impartasi numele, adresa, adresa de e-mail, informatiile despre cartea de credit sau informatiile personale niciunei terte parti fara permisiunea dumneavoastra in scopuri publicitare.

Va rugam sa intelegeti ca Go2Coaching va stoca urmatoarele tipuri de date ca profil pentru scopuri interne:

 • Datele obligatorii si voluntare colectate la achizitionarea pachetelor.
 • Datele obligatorii si voluntare colectate la inregistrarea unui pachet de intrare gratuit, precum si data inregistrarii pachetului.
 • Declaratii voluntare atunci cand participa la anchete online.
 • Daca am optat pentru a primi comunicarea prin e-mail despre evenimentele inrudite, inteleg ca dau consimtamant pentru ca Go2Coaching sa analizeze si sa utilizeze datele in scopul unei comunicari de publicitate directionate catre mine pe teme si produse relevante legate de evenimentele Go2Coaching si de evenimentele si promotiile subsidiare .
 • Daca am optat pentru a primi comunicarea despre evenimentele conexe pe numarul meu de telefon mobil, inteleg ca accept sa fiu contactat de catre compania Go2Coaching sau de filiala prin SMS in legatura cu evenimente pentru care cumpar un pachet de coaching sau ma inregistrez pentru evenimentele la care prezint interes .

Pentru informatii suplimentare despre modul in care folosim datele dvs. personale, cititi aici Politica noastra de confidentialitate .

 1. Go2Coaching are dreptul de a delega obligatiile care ii revin in temeiul prezentului acord.
 2. Niciun alt termen nu se va aplica acestui Acord, iar acesti termeni contin intreaga intelegere si intelegere intre noi cu privire la toate aspectele vizate in prezentul document si inlocuiesc orice acord prealabil, scris sau oral incheiat intre noi cu privire la aceste aspecte. Confirmati ca, acceptarea acestor termeni, nu v-ati bazat pe nicio reprezentare care nu este inclusa in mod expres aici si sunteti de acord ca nu veti avea nici un remediu in ceea ce priveste orice denaturare care nu a facut parte din acesti termeni. Cu toate acestea, nimic din aceste termeni nu exclude raspunderea pentru orice declaratie sau fapta frauduloasa.
 3. In cazul in care o parte a termenilor prezentului este considerata ilegala, nula sau din orice motiv inaplicabila, atunci aceasta prevedere va fi considerata separabila de acesti termeni si nu va afecta valabilitatea si aplicabilitatea oricaror prevederi ale termenilor ramasi.

Achizitionarea serviciilor

Datele pe care le colectam de la dvs. in cursul achizitionarii si inregistrarii pachetelor de coaching vandute de Go2Coaching (si / sau alte companii din grup) sunt necesare pentru incheierea unui acord si pentru indeplinirea unui acord in care sunteti parte sau pentru efectuarea formalitatilor necesare, la cererea dvs., inainte de incheierea unui acord.

Studii si teste online

Datele pe care le colectam de la dvs. cand finalizati un test online vor fi utilizate numai cu consimtamantul dvs. expres, dat anterior sau dupa ce ati finalizat testul. Datele vor fi utilizate in scopuri comerciale in conformitate cu Politica de protectie a datelor si Declaratia de aprobare si vor fi pastrate si stocate in aceste scopuri.

Accesararea serviciilor: inscrieri si plati

Datele pe care le colectam de la dvs. in cursul procesarii inregistrarii pachetelor sunt necesare pentru incheierea unui acord si pentru indeplinirea unui acord in care sunteti parte sau pentru indeplinirea formalitatilor necesare, la cererea dumneavoastra, inainte de incheierea unui acord.

 1. Utilizatourul va putea alege tipul de servicii si pachete de coaching la care sa se participe, utilizand interfata siteului www.go2coaching.ro
 2. Utilizatorul poate accesa orice pachet, din oferta disponibila, in limita locurilor disponibile si a criteriilor de eligibilitate stabilite pentru fiecare pachet in parte!
 3. Pentru efectuarea unei inscrieri valide pentru un serviciu, utilizatorul va trebui sa furnizeze anumite date personale pe care trebuie sa le completeze in campurile dedicate din sectiunea „Cumpara acum!”. In cazul in care datele furnizate sunt incomplete sau incorecte, Go2Coaching isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea si de a nu rezerva locul pentru sesiunile de coaching.
 4. In urma cumpararii pachetelor, Go2Coaching expediaza utilizatorului o factura proforma (care serveste totodata si drept confirmare a rezervarii locului pentru sesiune). Aceasta va fi expediata utilizatorului pe adresa de e-mail completata de catre acesta in sectiunea „Date de facturare” a formularului on-line de inscriere!
 5. Factura proforma se genereaza dupa efectuarea comenzii, astfel ca Go2Coaching isi rezerva dreptul neconditionat, de a anula factura proforma si de a oferi explicatii utilizatorului la cererea acestuia!
 6. Go2Coaching nu garanteaza ca factura proforma va ajunge intodeauna la destinar. Cauzele pot fi legate de erori neintentionate ale Go2Coaching, sau ale serverelor folosite! In cazul in care utilizatorul realizeaza inscrierea si nu primeste factura proforma la adresa de e-mail furnizata, acesta este rugat sa instiinteze Go2Coaching pe adresa de e-mail contact@go2coaching.ro
 7. Go2Coaching face tot posibilul sa isi organizeze agenda pentru sesiunile de cocaching intr-o perioada cat mai apropiata de data comenzii! Daca perioada nu este potrivita si pentru utilizator/client, acesta este rugat sa contacteze Go2Coaching pentru reprogramare!

In cazul modificarii datei si daca utilizatorul a achitat deja taxa de participare, acesta poate solicita restituirea taxei sau reprogramarea pentru o alta sedina la o data ulterioara! Taxa de participare nu se restituie in cazul in care se schimba data de desfasurare a sesiunii.

 1. Utilizatorul are obligatia sa retina data la care are loc sesiunea pentru care s-a inscris, programul de desfasurare precum si locatia. De asemenea, Utilizatorul are obligatia sa contacteze coach-ul pentru a se pastra la curent cu eventualele modificari.
 2. In cazul in care Utilizatorul se inscrie la o sesiune, acesta are obligatia de a achita taxa de participare in termenul mentionat pe site sau in cazul in care in pagina respectiva nu este mentionat nici un termen, intr-un termen maximal de 7 zile de la emiterea facturii proforme dar nu mai tarziu de data inceperii sesiunii. Neachitarea integrala a facturii proforme pana la aceaste termene limita atrage dupa sine renuntarea de a participa la sesiune!
 3. Go2Coaching practica doua discounturi: pachetul Gold(3 sedinte plus una gratis) si pachetul Platinum(8 sedinte plus 2 gratis). Cele doua discounturi nu se cumuleaza si se aplica numai cand valoarea pachetului este platita integral sau convenita in contact.
 4. Plata taxei de participare la sesiuni de coaching, reprezinta confirmarea utilizatorului ca doreste participarea la training si totodata, faptul ca utilizatorul a luat la cunostinta termenii si conditiile conform informatiilor transmise in contract .
 5. Daca utilizatorul achita taxa de participare (integral sau partial) si ulterior, din orice fel de considerente, nu mai doreste sau nu mai poate sa participe, acesta poate solicita si primi returnarea sumelor achitate in urmatoarele ponderi si conditii:

-rambursare integrala, daca renuntarea este comunicata in scris catre Go2Coaching cu cel putin 30 de zile inainte de data inceperii sesiunii stabilite.

-rambursarea a 50% din sumele achitate, daca renuntarea este comunicata in scris catre Go2Coaching cu cel putin 7 zile inainte de data inceperii sesiunii stabilite.

 1. Utilizatorul va avea intotdeauna dreptul de a delega o alta persoana pentru a participa la sesiunea de coaching, fara sa achite vreo taxa suplimentara si cu singura conditie de a anunta in scris Go2Coaching cu cel putin 24 de ore inainte de data de incepere a sesiunii.

Sunteti de acord sa nu:

 • Utilizati site-ul (sau orice parte a acestuia) pentru orice scop ilegal si sunteti de acord sa il utilizati in conformitate cu toate legile relevante;
 • Incarcati sau transmiteti pe site (i) orice virusi de computer, virusi macro, cai troieni, viermi sau orice altceva;
 • Utilizati site-ul web intr-un mod care (i) poate provoca intreruperea, deteriorarea, transformarea site-ului intr-un mod mai putin eficient sau proiectat pentru a interfera, intrerupe sau intrerupe procedurile normale de operare ale unui computer sau (ii) ofensator sau cu caracter obscene sau amenintator sau care poate provoca neplaceri, neplaceri sau neliniste; (iii) faptul ca eficacitatea sau functionalitatea site-ului este in orice fel afectata sau (iv) incalca sau incalca drepturile oricarei persoane, firme sau companii (inclusiv, dar fara a se limita la drepturile de proprietate intelectuala, drepturile de confidentialitate sau drepturi de confidentialitate) a site-ului;
 • Creati sau publicati o legatura hypertext la orice parte a site-ului sau incercati orice acces neautorizat la orice parte sau componenta;
 • Copiati sau distribuiti orice parte a site-ului in orice mediu fara consimtamantul scris prealabil; si
 • Modificati sau modificati orice parte a site-ului, altfel decat este necesar in mod rezonabil pentru a utiliza site-ul web pentru destinatia sa.

Ne rezervam dreptul de a: Modifica sau retrage, temporar sau permanent, site-ul (sau orice parte a acestuia) cu sau fara notificare.

Modificati acesti termeni din cand in cand. Continuarea utilizarii site-ului (sau a oricarei parti a acestuia) ca urmare a unei astfel de modificari va fi supusa si va include modificarile aduse termenilor din timp in timp.

Monitorizati orice activitate si continut asociat site-ului Web.

Putem investiga orice incalcare a acestor Termeni pentru a confirma ca nu vom fi raspunzatori fata de dvs. sau de catre terti pentru modificarea sau retragerea site-ului; si / sau considerata acceptarea de catre dvs. a unei astfel de modificari. Este responsabilitatea dvs. sa verificati periodic pentru a stabili daca au fost modificati Termenii. Daca nu sunteti de acord cu nicio modificare a Termenilor, atunci trebuie sa opriti imediat utilizarea Site-ului; si / sau reclamatii legate de site si sa intreprindem orice actiune pe care o consideram potrivita (care poate include, dar nu se limiteaza la emiterea de avertismente, suspendarea, incheierea sau atasarea conditiilor pentru accesul dvs. si / sau eliminarea materialelor de pe site).

O exceptie de la aceasta regula se refera la Politica de confidentialitate. Politica de confidentialitate poate fi actualizata din cand in cand, de exemplu, dupa modificarea legislatiei relevante, in cazul in care se fac modificari substantiale. Persoanele care ne-au furnizat adresa de e-mail si care sunt inca inregistrate in baza noastra de date la momentul schimbarii substantiale vor primi notificari prin e-mail. Fara a fi o obligatie, va recomandam sa verificati periodic Politica de confidentialitate, pentru a va mentine la curent cu cele mai recente stiri despre practica noastra de confidentialitate pe site-ul www.go2coaching.ro.

Limitare a raspunderii

In timp ce vom depune eforturi rezonabile pentru a verifica exactitatea oricaror informatii pe care le plasam pe site, nu oferim nicio garantie, expresa sau implicita in legatura cu exactitatea acesteia.

Site-ul Web este furnizat pe baza “asa cum este” si “la fel de disponibil” pentru informarea si uzul dvs. personal numai fara nici o reprezentare sau aprobare. Cu exceptia cazului in care se specifica in termeni si conditii separate referitoare la un anumit produs sau serviciu, nu acordam nicio garantie de niciun fel, expres sau implicit, in legatura cu site-ul web sau cu produsele sau serviciile oferite pe site, indiferent daca noi sau in numele nostru inclusiv descarcari gratuite de software), inclusiv, dar fara a se limita la acestea, garantii implicite de calitate satisfacatoare, adecvare pentru un anumit scop, non-incalcare, compatibilitate, securitate, exactitate, conditie sau exhaustivitate,

 Securitate

 1. Go2Coaching incearca sa mentina securitatea informatiilor incluse pe acest site, dar nu poate garanta ca informatia pe care Vizitatorul/Utilizatorul o primeste sau o trimite prin intermediul acestui site va fi permanent in siguranta.
  2. Go2Coaching nu poate controla si nu ofera nici un fel de garantii privind securitatea sau continutul informatiilor incluse pe acest site si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un fel de pierdere, oricare ar fi natura acesteia (materiala sau financiara).
  3. Toate materialele incluse pe acest site sunt proprietatea Go2Coaching, utilizatorii sunt obligati sa nu:
  -modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vinda orice fel de informatii sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
  -sa nu desfasoare (si sa nu permita) activitatea de cracking sau hacking, sau atacurile de tipul „Denial of Service”. Siteul Go2Coaching poate contine linkuri catre alte siteuri. Conditiile de utilizare precum si Politica de confidentialitate nu se aplica acestor siteuri. Asigurati-va ca ati citit conditiile de utilizare si politica de confidentialitate care guverneaza aceste siteuri.
  4. Sunteti de acord si confirmati faptul ca sunteti responsabil sa pastrati confidentialitatea parolelor asociate conturilor pe care le utilizati pentru accesarea Serviciilor.

Despagubire

Sunteti de acord sa fiti pe deplin raspunzatori (si sa ne despagubiti pe deplin) impotriva tuturor creantelor, raspunderii, daunelor, pierderilor, costurilor si cheltuielilor, inclusiv a taxelor legale suferite de noi si care decurg din orice incalcare a termenelor de catre dvs. sau de orice alte obligatii de catre noi care rezulta din utilizarea de catre dvs. a site-ului sau de catre orice alta persoana care acceseaza site-ul web utilizand contul dvs. de acces la computer sau la internet.

Recunoasteti si sunteti de acord ca toate drepturile de autor, marcile comerciale si toate celelalte drepturi de proprietate intelectuala din toate materialele sau continutul continut in cadrul site-ului web vor ramane in permanenta proprietatea noastra sau a licentiatorilor nostri. Aveti permisiunea de a utiliza acest material numai dupa cum ne-a autorizat in mod expres.

Ne rezervam toate drepturile care nu sunt acordate in mod expres in si pe site si in continutul site-ului.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]