TERMENI ȘI CONDIȚII

Bună ziua și bine v-am găsit pe pagina noastră cu informații privind prelucrarea datelor personale.

Acest document stabilește termenii și condițiile între www.go2coaching.ro sau Go2Coaching S.R.L și dvs. când achiziționați o rezervare pentru ședințele de coaching sau vă înregistrați pentru orice eveniment sau conferință organizată de Go2Coaching. Prin achiziționarea unei rezervări, prin înscrierea la un eveniment, prin testele efectuate, prin conferințele organizate de Go2Coaching sau participand la sondaje de opinie, sunteți de acord să respectați acești termeni si conditii. Ar trebui sa citiți cu atenție acest document.

Go2Coaching își rezervă dreptul de a modifica, completa sau actualiza acești termeni și condiții în orice moment. Termenii și condițiile modificate vor fi afișate pe acest site web.

1. Informații privind datele personale

Aceste informații pe care ni le furnizați vor fi utilizate în scopul procesării rezervărilor pentru sesiuni de coaching sau la evenimentele existente sau în vederea obținerii rezultatelor la testele efectuate. Informațiile pe care le solicităm în aceste scopuri sunt procesate pe următoarele motive juridice: încheierea unui acord și executarea unui acord în care sunteți parte sau care îndeplinesc formalitățile necesare, la cererea dumneavoastră, înainte de încheierea unui acord.

Numai cu consimțământul dvs., următoarele date personale vor fi publicate pe site-urile noastre și pe orice portal online, pe site-uri sau pe platforme relevante și vor fi difuzate prin e-mail la baza noastra de date, care include: numele, funcția, email, nr de telefon, fotografia și numele companiei.

Dacă doriți să vă retrageți acordul, va rugăm să contactați: contact@go2coaching.ro.

2. Utilizarea datelor personale

2.1.   Go2Coaching nu va împărtăși numele, adresa, adresa de e-mail, informațiile despre cartea de credit sau informațiile personale niciunei terțe părți fără permisiunea dumneavoastră în scopuri publicitare.

2.2.   Vă rugăm să înțelegeți că Go2Coaching va stoca următoarele tipuri de date ca profil pentru scopuri interne:

 • Datele obligatorii și voluntare colectate la achiziționarea pachetelor de coaching sau a oricăror produse existente pe site.
 • Declarării voluntare atunci când participă la testele oferite pe site-ul www.go2coaching.ro.
 • Dacă am optat pentru a primi comunicarea prin e-mail despre evenimentele înrudite, înțeleg că dau consimțământ pentru ca Go2Coaching să analizeze și să utilizeze datele în scopul unei comunicări de publicitate direcționate către mine pe teme și produse relevante legate de evenimentele Go2Coaching și de evenimentele și promoțiile subsidiare .
 • Dacă am optat pentru a primi comunicarea despre evenimentele conexe pe numărul meu de telefon mobil, înțeleg că accept să fiu contactat de către compania Go2Coaching sau de filiala prin SMS în legătură cu evenimente pentru care cumpar un pachet de coaching sau mă înregistrez pentru evenimentele la care prezintă interes .

2.3.  Pentru informații suplimentare despre modul în care folosim datele dvs. personale, citiți aici Politica noastra de confidentialitate.

2.4.   Go2Coaching are dreptul de a delega obligațiile care îi revin în temeiul prezentului acord.

2.5.   Niciun alt termen nu se va aplica acestui Acord, iar acești termeni conțin întreaga înțelegere între noi cu privire la toate aspectele vizate în prezentul document și înlocuiesc orice acord prealabil, scris sau oral încheiat între noi cu privire la aceste aspecte. Confirmați că, acceptarea ancestor termeni, nu v-ați bazat pe nicio reprezentare care nu este inclusă în mod expres aici și sunteți de acord că nu veți avea nici un remediu în ceea ce privește orice denaturare care nu a făcut parte din acești termeni. Cu toate acestea, nimic din aceste termeni nu exclude răspunderea pentru orice declarație sau faptă frauduloasă.

2.6.   În cazul în care o parte a termenilor prezentului este considerată ilegală, nula sau din orice motiv inaplicabilă, atunci aceasta prevedere va fi considerată separabila de acești termeni și nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea oricăror prevederi ale termenilor rămași.

3. Achiziționarea serviciilor

Datele pe care le colectăm de la dvs. în cursul achiziționării și înregistrării pachetelor de coaching vândute de Go2Coaching (și / sau alte companii din grup) sunt necesare pentru încheierea unui acord și pentru îndeplinirea unui acord în care sunteți parte sau pentru efectuarea formalităților necesare, la cererea dvs., înainte de încheierea unui acord.

4. Studii, chestionare și teste online 

Datele pe care le colectăm de la dvs. când finalizați un test online vor fi utilizate numai cu consimțământul dvs. expres, dat anterior sau după ce ați finalizat testul. Datele vor fi utilizate în scopuri comerciale în conformitate cu Politica de protectie a datelor și Declarația de aprobare și vor fi păstrate și stocate în aceste scopuri.

5. Accesarea serviciilor: înscrieri și plăți

Datele pe care le colectăm de la dvs. în cursul procesării înregistrării pachetelor sunt necesare pentru încheierea unui acord și pentru îndeplinirea unui acord în care sunteți parte sau pentru îndeplinirea formalitatilor necesare, la cererea dumneavoastra, înainte de încheierea unui acord.

5.1.   Utilizatorul va putea alege tipul de servicii și pachete de coaching la care să participe, utilizând interfața site ului www.go2coaching.ro

5.2.   Utilizatorul poate accesa orice pachet, din oferta disponibilă, în limita locurilor disponibile și a criteriilor de eligibilitate stabilite pentru fiecare pachet în parte!

5.3.   Pentru efectuarea unei înscrieri valide pentru un serviciu, utilizatorul va trebui sa furnizeze anumite date personale pe care trebuie să le completeze în campurile dedicate din sectiunea „Cumpara acum!”. În cazul în care datele furnizate sunt incomplete sau incorecte, Go2Coaching își rezerva dreptul de a nu validă înscrierea și de a nu rezerva locul pentru sesiunile de coaching.

5.4.   În urma cumpărării pachetelor, Go2Coaching expediază utilizatorului o factură proformă (care servește totodată și drept confirmare a rezervării locului pentru sesiune). Aceasta va fi expediata utilizatorului pe adresa de e-mail completata de către acesta în secțiunea „Date de facturare” a formularului on-line de înscriere!

5.5.   Factura proformă se genereaza după efectuarea comenzii, astfel ca Go2Coaching își rezervă dreptul necondiționat, de a anula factura proforma și de a oferi explicații utilizatorului la cererea acestuia!

5.6.   Go2Coaching nu garantează ca factura proforma va ajunge întotdeauna la destinatar. Cauzele pot fi legate de erori neintentionate ale Go2Coaching, sau ale serverelor folosite! În cazul în care utilizatorul realizează înscrierea și nu primește factura proforma la adresa de e-mail furnizata, acesta este rugat să înștiințeze Go2Coaching pe adresa de e-mail contact@go2coaching.ro.

5.7.   Go2Coaching face tot posibilul să își organizeze agenda pentru sesiunile de coaching într-o perioada cât mai apropiată de data comenzii! Dacă perioada nu este potrivită și pentru utilizator/client, acesta este rugat sa contacteze Go2Coaching pentru reprogramare!

5.8.   În cazul modificării datei și dacă utilizatorul a achitat deja taxa de participare, acesta poate solicita restituirea taxei sau reprogramarea pentru o alta ședința la o data ulterioară! Taxa de participare nu se restituie în cazul în care se schimbă data de desfășurare a sesiunii.

5.8.1.  Utilizatorul are obligația să rețină data la care are loc sesiunea pentru care s-a înscris, programul de desfășurare precum și locație. De asemenea, Utilizatorul are obligația să contacteze coach-ul pentru a se păstra la curent cu eventualele modificări.

5.8.2.  În cazul în care Utilizatorul se înscrie la o sesiune, acesta are obligația de a achita taxa de participare în termenul menționat pe site sau în cazul în care în pagina respectivă nu este menționat nici un termen, într-un termen maximal de 7 zile de la emiterea facturii proforme dar nu mai târziu de data începerii sesiunii. Neachitarea integrală a facturii proforme pana la aceaste termene limită atrage după sine renunțarea de a participa la sesiune!

5.8.3.  Plata taxei de participare la sesiuni de coaching, reprezintă confirmarea utilizatorului că dorește participarea la sesiunile de coaching si totodata, faptul că utilizatorul a luat la cunoștință termenii și condițiile conform informațiilor transmise în contract .

5.8.4.  Dacă utilizatorul achita taxa de participare (integral sau partial) și ulterior, din orice fel de considerente, 

5.8.5.  Dacă nu mai dorește sau nu mai poate să participe, acesta poate solicita și primi returnarea sumelor achitate în următoarele condiții:

 • rambursare integrală, dacă renuntarea este comunicată în scris către Go2Coaching cu cel puțin 30 de zile înainte de data începerii sesiunii stabilite.
 • rambursarea a 50% din sumele achitate, dacă renunțarea este comunicată în scris către Go2Coaching cu cel puțin 7 zile înainte de data începerii sesiunii stabilite.
 • Utilizatorul va avea întotdeauna dreptul de a delega o alta persoana pentru a participa la sesiunea de coaching, fără să achite vreo taxa suplimentară și cu singura condiție de a anunța în scris Go2Coaching cu cel puțin 24 de ore înainte de data de începere a sesiunii.

6. Sunteți de acord să nu:

 • Utilizați site-ul (sau orice parte a acestuia) pentru orice scop ilegal și sunteți de acord să îl utilizati în conformitate cu toate legile relevante;
 • Încărcați sau transmite-ti pe site orice viruși de computer sau orice altceva ar putea dăuna funcționalitatea site-ului;
 • Utilizati site-ul web într-un mod în care poate provoca întreruperea, deteriorarea, transformarea site-ului care să întrerupă procedurile normale de operare ale unui computer cu caracter obscene sau amenințător sau care poate provoca neplaceri sau neliniște; Faptul că eficacitatea sau funcționalitatea site-ului este în orice fel afectată sau încalcă drepturile oricărei persoane, firme sau companii (dar fără a se limita la drepturile de proprietate intelectuală, drepturile de confidențialitate) a site-ului;
 • Creați sau publicați o legatura hypertext la orice parte a site-ului sau încerca-ți orice acces neautorizat la orice parte sau componentă;
 • Copiați sau distribuiți orice parte a site-ului în orice mediu fără consimțământul scris prealabil; 

6.1. Ne rezervam dreptul de a: Modifica sau retrage, temporar sau permanent, site-ul (sau orice parte a acestuia) cu sau fără notificare.

Modificăm acești termeni din când în când. Continuarea utilizării site-ului (sau a oricărei părți a acestuia) ca urmare a unei astfel de modificări va fi supusă și va include modificările aduse termenilor din timp în timp.

Monitorizati orice activitate și conținut asociat site-ului Web.

6.2.  Putem investiga orice încălcare a acestor Termeni pentru a confirma ca nu vom fi răspunzători față de dvs. sau de către terți pentru modificarea sau retragerea site-ului; și / sau considerată acceptarea de către dvs. a unei astfel de modificări. Este responsabilitatea dvs. sa verificati periodic pentru a stabili dacă au fost modificați Termenii. Dacă nu sunteți de acord cu nicio modificare a Termenilor, atunci trebuie sa opriți imediat utilizarea Site-ului; și / sau reclamații legate de site și să întreprindem orice acțiune pe care o considerăm potrivită (care poate include, dar nu se limitează la emiterea de avertismente, suspendarea, încheierea sau atasarea condițiilor pentru accesul dvs. și / sau eliminarea materialelor de pe site).

O exceptie de la aceasta regula se refera la Politica de confidentialitate. Politică de confidentialitate poate fi actualizată din când în când, de exemplu, după modificarea legislației relevante, în cazul în care se fac modificări substanțiale. Persoanele care ne-au furnizat adresa de e-mail și care sunt încă înregistrate în baza noastră de date la momentul schimbării substanțiale vor primi notificări prin e-mail. Fără a fi o obligație, va recomandăm să verificați periodic Politica de confidentialitate, pentru a vă menține la curent cu cele mai recente stiri despre practica noastra de confidentialitate pe site-ul www.go2coaching.ro.

7. Limitare a răspunderii

7.1.   În timp ce vom depune eforturi rezonabile pentru a verifica exactitatea oricăror informații pe care le plasăm pe site, nu oferim nicio garanție, expresă sau implicită în legătură cu exactitatea acesteia.

7.2.   Site-ul Web este furnizat pe baza “așa cum este” și “la fel de disponibil” pentru informarea și uzul dvs. personal numai fără nici o reprezentare sau aprobare. Cu excepția cazului în care se specifică în termeni și condiții separate referitoare la un anumit produs sau serviciu, nu acordăm nicio garanție de niciun fel, expres sau implicit, în legătură cu site-ul web sau cu produsele sau serviciile oferite pe site, indiferent dacă noi sau în numele nostru.

 8. Securitate

8.1.   Go2Coaching încearcă să mențină securitatea informațiilor incluse pe acest site, dar nu poate garanta că informația pe care Vizitatorul/Utilizatorul o primește sau o trimite prin intermediul acestui site va fi permanent în siguranță.
8.2.   Go2Coaching nu poate controla și nu oferă nici un fel de garanții privind securitatea sau conținutul informațiilor incluse pe acest site și nu își asumă responsabilitatea pentru nici un fel de pierdere, oricare ar fi natura acesteia (materială sau financiară).
8.3.   Toate materialele incluse pe acest site sunt proprietatea Go2Coaching, utilizatorii sunt obligați sa nu:

 • modifice, distribuie, transmita, afiseze, publice, reproduca, acorde licente, creeze produse derivate, transfere sau vinda orice fel de informatii sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;
 • sa nu desfasoare (si sa nu permita) activitatea de cracking sau hacking, sau atacurile de tipul „Denial of Service”. Siteul Go2Coaching poate conține linkuri către alte site-uri. Condițiile de utilizare precum și Politica de confidențialitate nu se aplica acestor site-uri. Asigurați-vă că ați citit condițiile de utilizare și politică de confidentialitate care guvernează aceste site-uri.

8.4.   Sunteți de acord și confirmați faptul că sunteți responsabil să păstrați confidențialitatea parolelor asociate conturilor pe care le utilizați pentru accesarea Serviciilor.

9. Despăgubire

9.1.   Sunteți de acord să fiți pe deplin răspunzători (și să ne despagubiți pe deplin) împotriva tuturor creanțelor, răspunderii, daunelor, pierderilor, costurilor și cheltuielilor, inclusiv a taxelor legale suferite de noi și care decurg din orice încălcare a termenelor de către dvs. sau de orice alte obligații de către noi care rezulta din utilizarea de către dvs. a site-ului sau de către orice altă persoană care accesează site-ul web utilizand contul dvs. de acces la computer sau la internet.

9.2.    Recunoașteți și sunteți de acord ca toate drepturile de autor, mărcile comerciale și toate celelalte drepturi de proprietate intelectuală din toate materialele sau conținutul conținut în cadrul site-ului web vor rămane în permanență proprietatea noastra sau a licențiatorilor noștri. Aveți permisiunea de a utiliza acest material numai după cum ne-a autorizat în mod expres.

9.3.  Ne rezervăm toate drepturile care nu sunt acordate în mod expres în și pe site și în conținutul site-ului.

Prin citirea acestui document, acum știți care sunt termenii și condițiile Go2coaching.

Întrebările legate de termenii și condițiile Go2coaching, pot fi adresate oricând la:

Email: contact@go2coaching.ro  sau

Telefon: 0720.191.164 sau 0751.184.654

Actualizare realizată pe 23 iunie 2021.