Life Coach Bucureşti - antrenorul tău pentru o viaţă împlinită

Dacă simți că ai ajuns într-un punct în care nu te poţi bucura în întregime de viaţa ta şi că te-ai blocat, nu îţi face griji, te putem ajuta. Treci printr-un moment în care ai nevoie de un life coach Bucureşti pentru a primi sfaturi imparţiale şi a beneficia de îndrumare de specialitate pentru a regăsi drumul către succes şi împlinire.

Indiferent de aspectul pe care doreşti să îl îmbunătăţeşti în viaţa ta, suntem aici pentru a te ajuta cu profesionalism. Oferim în Bucureşti şedinţe de antrenament pentru viaţa cu life coach acreditat.

În final, în cadrul şedinţelor de life coaching în Bucureşti se vor stabili obiective provocatoare, dar realizabile. Totodată, antrenorul tău se va asigura că îţi evaluezi constant poziţia şi să îţi calibrezi obiectivele pe termen lung sau scurt pe baza valorilor care contează pentru tine.

De ce să apelezi la noi pentru şedinţe cu un life coach Bucureşti

 • Şedinţele de life coaching Bucureşti pe care le oferim sunt confidenţiale şi se desfăşoară într-un cadru confortabil şi sigur care să te ajute să comunici cu noi.
 • Te vom ajuta să regăseşti motivaţia şi inspiraţia de care ai nevoie pentru a depăşi momentele dificile prin care treci, indiferent de natura acestora.
 • Împreună vom realiza un ghid pentru a-ţi realiza obiectivele personale sau profesionale.
 • Avem experienţa necesară pentru a te putea îndruma în luarea deciziilor importante şi în depăşirea obstacolelor dificile din viaţa ta.
 • În timpul şedinţelor de life coaching Bucureşti vom privi scenariile din viaţa ta într-o lumină nouă, astfel încât să poţi aborda lucrurile dintr-o perspectivă diferită şi îţi fie mai uşor să vezi soluţiile la provocările cu care te confrunţi.
 • Te putem ajuta să alegi cel mai bun curs de acţiune pentru a obţine ceea ce îţi doreşti de la viaţă.
 • Împreună vom identifica şi clarifica ceea ce îţi doreşti, creând o viziune completă a situaţie în care te afli şi a modului în care ar trebui să acţionezi.
 • Te putem ajuta să îţi redefineşti obiectivele, în funcţie de necesităţi.
 • Dispunem de tehnicile necesare pentru a te încuraja pe drumul autodescoperirii şi evoluţiei personale.
 • Suntem acreditaţi şi special instruiţi pentru a te ajuta să creezi strategii şi planuri de acţiune care să se potrivească cu obiectivele, personalitatea şi viziunea ta asupra vieţii.
 • În cadrul şedinţelor de life coach Bucureşti te putem sprijini şi responsabiliza pentru a-ţi creşte productivitatea şi eficienta în plan profesional.
 • Te putem ajuta să devii un lider mai eficient şi să câştigi abilităţi de convingere, inspiraţie şi conectare cu ceilalţi.
 • Lucrând împreună cu noi îţi vei putea maximiza potenţialul – studiile arată că antrenamentul şi pregătirea sunt mult mai eficiente cu un antrenor personal(în cazul tău unul de viaţă), decât de unul singur.
 • Te putem ajuta să îţi redobândeşti sănătatea şi condiţia fizică pentru a te simţi mai energic, mai plin de vitalitate şi mai responsabil şi angajat pentru a obţine rezultate reale şi a începe să trăiești viaţa pe care ţi-o doreşti.
 • Te putem ajuta să reaprinzi pasiunea în relaţiile tale şi să îndepărtezi credinţele care îţi sabotează fericirea şi împlinirea.

Abonează-te la Newsletter

Cum te poate ajuta un life coach Bucureşti

Cum funcţionează şedinţele cu un life coach Bucureşti

Şedinţele cu un life coach Bucureşti se desfășoară într-un format specific, bine structurat, în cadrul căruia antrenorul lucrează cu tine pentru a crea un plan de acţiune personalizat. În primul rând, va fi definită viziunea pe care o ai – care sunt valorile tale, care este baza obiectivelor tale, care sunt tiparele mentale, etc.

După identificarea acestor aspecte, life coach-ul va lucra împreună cu tine pentru a identifica barierele şi credinţele limitative care te reţin – aspectele negative ale limbajului, cum au ajuns aceste tipare în exprimarea ta şi cum le poţi corecta.

Life coaching România

Există un motiv pentru care life coaching-ul în România este o a doua profesie cu cea mai rapidă creştere şi anume faptul că funcţionează pentru oameni. Adevărata definiţie a unui life coach este – un profesionist care are pregătirea şi instrumentele potrivite pentru a te ajuta să atingi orice obiectiv.

Puţini oameni pot spune sincer că au atins performanţa în domeniul în care lucrează sau în viaţa de zi cu zi. Dacă eşti gata să îţi maximizezi cu adevărat potenţialul uman şi să îţi duci viaţă la un nivel mai bun, atunci este timpul să cauţi un life coach in Bucureşti.

Eşti gata să descoperi ce te reţine în drumul spre succes? Sună-ne şi vom afla împreună!

Dacă te-ai hotărât să îţi iei acum viaţa în mâini şi să o schimbi, ne poti suna la unul din numerele de telefon 0720 191 164 sau 0751 184 654.

De asemenea, dacă preferi comunicarea în scris, ne poţi trimite un email la adresa contact@go2coaching.ro – îţi vom răspunde în cel mai scurt timp.

Ai nevoie de şedinte cu un life coach în Bucureşti? Vezi cum te putem ajuta!

Te sunăm noi!

Comunică-ne numărul tău de telefon și te vom contacta în scurt timp