Întrebări Frecvente din NLP:

Tehnicile NLP lucrează în general cu inconștientul, cu partea care reprezintă 99% din noi și care este responsabilă cu stările noastre emoționale, cu limbajul, cu ceea ce ne imaginăm și amintim.
Marele avantaj al NLP-ului este acela că lucrează direct cu inconștientul. Inconștientul răspunde direct la imagini, emoții și cuvinte (sunete). Prin intermediul NLP-ului putem elimina blocajele care stau în fața emoțiilor fundamentale cu care ne-am născut: armonie, fericire fară motiv, iubire necondiționată, liniște, încredere, curiozitate și altele.
Tehnicile NLP se aleg în funcție de tipul de funcționare al clientului și în funcție de situația cu care se confruntă. Pentru a ajunge la esența problemei, în prealabil va fi necesară o discuție deschisă, doar despre ceea ce clientul e interest și ceea ce reprezintă prioritatea numarul 1 pentru el. Dupa ajungerea la un acord legat de subiectul despre care se va lucra, se vor prezenta mai multe tehinici care pot soluționa problema în tema, iar clientul alege una care i se pare mai potrivită.
NLP-ul este 100% personalizat, lucreaza doar cu experientele unice ale clientului; NLP-ul poate duce schimbarea pana la cel mai înalt nivel- transformarea; NLP-ul ajunge acolo unde rațiunea nu poate ajunge; Unele tehnici Nlp se pot face fară împărtășire, în tăcere; Coachul funcționează majoritar ca ‘o oglindă’ a clientului, unde clientul își poate observa reacțile emoționale, strategiile și povestea care și-o spune.
În funcție de tehnică poate dura între 15 min si ~ 3 ore.
Sesiunile se pot face la biroul coachului, la client acasă, sau în orice loc public în care există liniște și intimitate.
Schimbările se produc imediat în subconștientul nostru, iar în realitatea exterioară apar rezultatele după ce planul de acțiune (pus la punct de catre client) este pus și în practică.

AI O ÎNTREBARE? SUNTEM AICI SĂ TE PUTEM AJUTA!

Accept termenii de prelucrare a datelor cu caracter personal
Accept sa primesc mailuri de informare