Our Team_Andreea Pruna

Andreea Prună

Life & Business Coach NLP

Sunt Life Coach acreditat NLP (SNLP), (ANC) și (ICI), master practician NLP și scopul meu este de a inspira și de a ajuta oamenii să obțină cele mai bune rezultate în viața lor.

De peste 9 ani am interacționat cu toate domeniile de expertiză din resurse umane, de la recrutare, la managementul performanței, până la serviciile de coaching și NLP 1 la 1, ajutând oamenii să își asume responsabilitatea, să-și amintească propriul DE CE și să-și ducă cariera la nivelul următor.

Pasiunea și curiozitățile mele despre oameni, despre starea lor de excelență mai exact, mi-a permis să îmi dezvolt abilitați și competente care să aducă un impact real și măsurabil în cadrul sesiunilor de coaching.

În prezent lucrez cu oameni care doresc să își identifice obstacolele, să își depășească provocările, cu oameni care doresc să se dezvolte și să își trăiască viața din plin. Îmbrățișez coachingul cu adevărata sursă de energie, de încredere și intimitate pentru a da șansa noilor descoperi și nevoi să iasă la suprafață prin acțiuni care te ajută să îți creezi viața pe care ți-o dorești.

Îți este neclară situația actuală și vrei să descoperi care este calea pe care trebuie să o urmezi?
Ești bolocat și vrei să afli ce anume îți întrerupe evoluția?
Știi ce ai de făcut însă nu reușești să faci?
Relațiile cu cei din jur nu îți aduc liniște și fericire?

Dacă cauți pe cineva care să-ți fie partener în procesul tău de creștere și schimbare – ei bine, eu sunt coach-ul tău!

Pentru a discuta mai pe larg despre obiectivele tale, te invit să ne cunoaștem.

Interviu- Andreea

Other Member

IOur Team_Radu Pruna

Radu Alexandru Prună

Life & Dating Coach NLP