Our Team_Andreea Pruna

Andreea Prună

ACC & NLP Coach

Cine sunt

Sunt Life Coach acreditat NLP (SNLP), (ANC) și (ICI), master practician NLP și scopul meu este de a inspira și de a susține oamenii să obțină cele mai bune rezultate în viața lor.

De peste 9 ani am interacționat cu toate domeniile de expertiză din resurse umane, de la recrutare, la managementul performanței, până la serviciile de coaching și NLP 1 la 1, ajutând oamenii să își asume responsabilitatea, să-și amintească propriul DE CE și să-și ducă cariera la nivelul următor.

Pasiunea și curiozitățile mele despre oameni, despre starea lor de excelență mai exact, mi-a permis să îmi dezvolt abilitați și competente care să aducă un impact real și măsurabil în cadrul sesiunilor de coaching.

În prezent lucrez cu oameni care doresc să își identifice obstacolele, să își depășească provocările, cu oameni care doresc să se dezvolte și să își trăiască viața din plin. Îmbrățișez coachingul cu adevărata sursă de energie, de încredere și intimitate pentru a da șansa noilor descoperi și nevoi să iasă la suprafață prin acțiuni care te ajută să îți creezi viața pe care ți-o dorești.

Discuție de clarificare

Călătoria mea

Din adolescență am fost foarte interesată să mă cunosc cât mai bine și să-mi dezvolt încrederea în mine. După ce am citit fiecare carte de dezvoltare personală care mi-a trecut prin mână și după diverse cursuri și workshopuri de dezvoltare personală, din ultimii 13 ani de zile, am descoperit în cele din urmă puterea NLP-ului (Programarea Neuro-Lingvistică), care a creat, în timp, schimbări puternice în interiorul meu, la nivel de valori, convingeri îi chiar identitate.

De-a lungul timpului, am trecut, prin probleme de neîncredere în propria persoană, am avut relații interpersonale la care a fost nevoie să lucrez, am trăit momente de dezorientare profesională, însă, am reușit să trec cu succes peste aceste obstacole și am ajuns să iubesc să fiu printre oameni și să îi ajut să fie cu adevărat ceea ce își doresc.

Ce fac în prezent

  Coaching și NLP

Prin sesiunile de coaching și NLP lucrez cu oameni care doresc să își identifice obstacolele, să își depășească provocările, să se dezvolte și să-și descopere propria misiune.

Coaching Standard ICF (de performanță)

Acest program include sesiuni individuale de coaching conform eticii și standardelor de comportament stabilite de „ICF”, prin care se țintește și se rezolvă provocări sau probleme punctuale și nu numai.

Coaching NLP (de transformare)

Prin tehnicile NLP incluse în sesiunile de coaching, noi facilităm o schimbare accelerată a stării emoționale. Instrumentele NLP (Programarea Neuro-Lingvistică), îți generează schimbările dorite atât la un nivel conștient, cât și la un nivel mai profund, inconștient. Lucrăm cu tehnici de schimbare a comportamentelor și atitudinilor, cu strategii de accesare acreativității, cu tehnici de comunicare la nivel profund, cu accesarea de stări resursă. Lucrăm cu obiective, strategii de explorare și obținere de soluții concrete și aplicabile.

➤ Vezi programele de coaching și NLP

  Coaching pe munte- program de transformare

Împreunez pasiunea mea pentru munte, natură, evoluție și coaching, printr-un program premium de coaching, pe munte pentru acei oameni care doresc să iasă din zona de confort și să facă schimbări la un nivel mult mai profund.

Îndrumarea clienților mei în pe munte și în natură, unde se deconectează mai ușor de la viața lor aglomerată și se reconectează cu ei înșiși este un element important în toate programele mele de coaching și NLP.

Cred că, suntem toți parte din natură, natura este acasă. Reușim să ne conectam și regăsim pe noi înșine numai atunci când suntem conectați și cu Natura.

➤ Vezi programul de coaching pe munte

  Hiking Vlog

De mai bine de 10 ani fac drumeții și de ceva timp am început să prezint video experiențele pe munte.

Alături de mine poți descoperi trasee noi, priveliști spectaculoase, idei de călătorit sau pur și simplu poți veadea munții din confortul casei tale.

Muntele este partenerul meu de coaching. El ne oferă un loc de odihnă, regenerare, joacă și explorare.

➤ Vezi canalul de YouTube.

  Explorăm natura 

Iubirea de natură, de a descoperi în întregime “lumea” și potențialul acesteia, m-a făcut să caut dincolo de vizibil adevărata vindecare. Prin proiectul Herb Explorers, alături de partenerul meu Marian Ganciu, aducem lumea plantelor mai aproape de tine.

➤ Intră cu noi în lumea plantelor prin Herb Explorers.

Ce spun alții

“Andreea este profund intuitivă și autentică, comunică direct și natural și se conectează la trăirile celorlalți, astfel încât poate contribui valoros și unic pentru fiecare în parte. Viziunea ei este simplitatea: a scoate lucruri din viața noastră, în loc să adăugăm, a face mai puțin în loc de mai mult, a găsi cel mai natural mod de a trăi, de a ne ușura experiența în loc să o încărcăm. Stilul ei de coaching este direct, provocator, orientat pe acțiune și îmbogățit de intuiția, prezența și capacitatea ei de a se conecta la oameni.

Andreea e creativă, exploratoare, iubește natura și e echipată cu multă putere interioară care o ajută să gestioneze foarte bine situațiile de criză. Prin intuiția, conectarea la trăirile celorlalți, autenticitatea și stilul ei direct și provocator, Andreea scoate oamenii din blocaje și frici și îi ghidează către acțiune și claritate în cel mai simplu și natural mod pentru fiecare.”

Povești de succes

Studii, Acreditări și Voluntariat

 Associate Certified Coach – ICF (ACC) -International Coaching Federation

  Licensed Asociate NLP Coach – Licențiat de Richard Bandler (co-creatorul NLP) , SNLP , ICI și ANC

  Licensed Practitioner NLP Licențiat de Richard Bandler (co-creatorul NLP) şi SNLP, IANLP şi IN

  Licensed Master Practitioner NLP Licențiat de Richard Bandler (co-creatorul NLP) şi SNLP, IANLP şi IN

  Smart Emotions (Competent Consulting) – program complex de dezvoltare a inteligenţei emoţionale

  Master în Comunicare Managerială și Resurse Umane – SNSPA

  Facultatea de Sociologie și Psihologie

  Asociația pentru Coaching Profesionist din Romania –Membră Colegiu Director din 2018 – 2022

  Membră și voluntară în asociația profesionistă de coaching ICF (International Coaching Federation)

  Membră și voluntară în Asociația Montană Carpați

Investește în tine!

  Îți este neclară situația actuală și vrei să descoperi care este calea pe care trebuie să o urmezi?

  Ești blocat și vrei să afli ce anume îți întrerupe evoluția?

  Știi ce ai de făcut însă nu reușești să faci?

 Relațiile cu cei din jur nu îți aduc liniște și fericire?

Dacă cauți pe cineva care să-ți fie partener în procesul tău de creștere și schimbare – ei bine, eu sunt coach-ul tău! Pentru a discuta mai pe larg despre obiectivele tale, te invit să ne cunoaștem.

Completează formularul pentru programarea discuției.

Completează datele de mai jos pentru a solicita o discuție gratuită și vei primi și BONUS, pe email, ghidul gratuit de auto-coaching.

  Accept termenii de prelucrare a datelor cu caracter personal
  Accept sa primesc mailuri de informare

  Other Member

  IOur Team_Radu Pruna

  Radu Alexandru Prună

  Life & Dating Coach NLP